Με 39 συμμετοχές το Ράλλυ Παλάδιο

By  |  0 Comments

Είναι όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή του του 39ο Ράλλυ Παλάδιου, Let’s Rally. 39 πληρώματα θα περάσουν την ράμπα της εκκίνησης με τον αγώνα να έχει ακόμα μία φορά ως επίκεντρο τη φιλόξενη πόλη της Νέας Περάμου. Ο αγώνας διοργανώνεται από τη Start Line και αναμένεται να αποτελέσει ιδανικό επίλογο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου 2018 και το Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος.

Το 39ο Ράλλυ Παλάδιο, Let’s Rally επιφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις στην φετινή του μορφή καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του είναι ανανεωμένος και σε συνδυασμό με το νυχτερινό σκέλος αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Οι τεχνικές και γρήγορες ειδικές διαδρομές αναμένεται να εξάψουν το ενδιαφέρον των πληρωμάτων αλλά και των θεατών που θα βρεθούν στις ειδικές διαδρομές της ευρύτερης περιοχής.

Τα 39 πληρώματα  που λαμβάνουν μέρος διακρίνονται για την ποιότητα και την κλάση τους κάτι το οποίο προβλέπεται  να προσφέρει συγκλονιστικές μάχες για την νίκη τόσο σε επίπεδο Γενικής Κατάταξης, όσο και στις επιμέρους Κατηγορίες. Ευχάριστη νότα αποτελεί το γεγονός ότι από τα 39 πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα τα 9 είναι ιστορικά που με τα περάσματά τους θα αναβιώσουν εικόνες και μνήμες μιας άλλης εποχής.

Μεταξύ των χορηγών του αγώνα συγκαταλέγονται οι Seajets, Car Center, Φάρμα Κεχαγιάς, Terras Sport, DMACK, Mandanis Car Parts, Bilstein, Gikas, Bibelot CreperieCafe, Techsupport.gr, MrKΤΕΟ, Racing Star.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι ιστοσελίδες Automotopatras.gr και Time2Rally.gr.

39ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ – ΠPOΓPAMMA

Λήξη Αναγνωρίσεων: Σάββατο 24 Νοεμβρίου, ώρα 11:00.

Διοικητικός έλεγχος & Έλεγχος Εξακρίβωσης: Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, ώρα 18:00-20:00 στο Ι.ΚΤΕΟ “MrKTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου.

Διανομή εντύπων και αριθμών συμμετοχής: Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, ώρα 18:00-20:00 στο Ι.ΚΤΕΟ “MrKTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου.

1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, ώρα 20:30 ΚΤΕΟ Ασπροπύργου.

Δημοσίευση πίνακα εκκινούντων/ωράρια εκκίνησης:  Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, ώρα 21:00 ΚΤΕΟ Ασπροπύργου.

Εκκίνηση αγώνα: Σάββατο 24 Νοεμβρίου, ώρα 14:00 Λιμάνι Νέας Περάμου Μεγάρων.

Τερματισμός αγώνα:  Σάββατο 24 Νοεμβρίου, ώρα 19:53 Λιμάνι Νέας Περάμου Μεγάρων.

Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 24 Νοεμβρίου, ώρα 20:30  Χώρος τερματισμού.

Ανακοίνωση Κατάταξης: Σάββατο 24 Νοεμβρίου, ώρα 21:00 Στον επίσημο πίνακα Ανακοινώσεων.

Απονομή Επάθλων: Σάββατο 24 Νοεμβρίου, ώρα 21:45 Στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου.

ΓPAMMATEIA TOY AΓΩNA-ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ & ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Μέχρι και την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, στα γραφεία της StartLine (Φιλαδελφείας 7 & Κωνσταντινουπόλεως, Νέα Σμύρνη)Τηλ / Fax: 210 9812341,210 9821069,e-mail : info@startline.gr 6944 308148, 6977 660565
  • την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 στο χώρο του Τεχνικού Ελέγχου, στο Ι. ΚΤΕΟ “MrKTEO” Γέφυρα Ασπροπύργου
  • το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 από την εκκίνηση και µέχρι το τέλος του αγώνα, στο Λιµάνι της Νέας Περάμου Μεγάρων.

Oι αγωνιζόµενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή µε τη Γραµµατεία του αγώνα για να παραλαµβάνουν τα δελτία πληροφοριών.

Η σχεδίαση του 39ου Ράλλυ Παλάδιου έχει ήδη ολοκληρωθεί με σημαντικές αλλαγές σε σχέση με αυτόν της προηγούμενης χρονιάς, γεγονός που αναμένεται να εξάψει το ενδιαφέρον όσων πρόκειται να συμμετάσχουν στον αγώνα που επιστρέφει στην συνηθισμένη του ημερομηνία που κλασικά είναι το τέλος Νοεμβρίου. Ο αγώνας που προσμετρά στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου Ελλάδος και Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος, στο Πρωτάθλημα & Κύπελλα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων και στο «Rally Cup Ενιαίο SKODA ΣΟΑΑ», έχει και πάλι επίκεντρό του το Λιμάνι της Νέας Περάμου και αποτελείται από 3 επαναλαμβανόμενες δύο φορές ειδικές διαδρομές, με το δεύτερο σκέλος να είναι νυχτερινό. Έτσι η φετινή σχεδίαση περιλαμβάνει την ειδική διαδρομή «Μέγαρα-Άγιος Ιωάννης» μήκους 8.50 χλμ. που είναι η περσινή με αντίθετη φορά, τον Σχοίνο μήκους 15 χλμ. που ξεκινάει από τον Σχοίνο και τερματίζει πριν την είσοδο της Περαχώρας και τον Όσιο Πατάπιο 8 χλμ. που ξεκινάει από την Περαχώρα και τερματίζει στον περιφερειακό δρόμο του Λουτρακίου. Τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα για το 39ο Ράλλυ Παλάδιο είναι 64.14 χλμ. Για μία ακόμη χρονιά το Λιμάνι της Νέας Περάμου θα φιλοξενήσει την εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα, ενώ η απονομή στους νικητές θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου το βράδυ του Σαββάτου. Παράλληλα στο Λιμάνι θα βρίσκεται και ο χώρος του Service Park. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο «Mr KTEO» στη γέφυρα του Ασπρόπυργου ενώ οι αναγνωρίσεις λήγουν το Σάββατο στις 11:00. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 9812341 και 6944 308148.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.