Με 88 η Πιτίτσα

By  |  0 Comments

Με 88 συμμετοχές παρακαλώ, ο ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πάτρας) το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου διοργανώνει την θρυλική Ανάβαση Πλατάνι ¨Πιτίτσα¨, που είναι ο τελευταίος γύρος του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2018 και του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος.

Με φόντο πλέον την σύγχρονη κρεμαστή γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» ο ΑΟΠ θα μας φέρει μνήμες από
το παρελθόν αφού φέτος η Ανάβαση Πλατάνι -Πιτίτσα συμπληρώνει 45 χρόνια ζωής. Νίνο, Σαλιάρης,
Σιρόκο, Ιαβέρης, Μοσχούς, Κύρκος είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν γραφτεί στον πίνακα των
νικητών, μιας από τις παλαιότερες Αναβάσεις της Ελλάδας.
Ο αριθμός των συμμετοχών είναι μεγάλος αφού, τα Πρωταθλήματα στην πλειοψηφία των Ομάδων
και των Κλάσεων είναι ανοιχτά και μετά το τέλος της Μοσχοκαρυάς. Στην μεγάλη κατηγορία της Formula
Saloon όλοι οι διεκδικητές θα δώσουν το παρόν, αφού η μάχη του τίτλου είναι ζεστή, ενώ ενδιαφέρον
υπάρχει και για τις πιο κάτω θέσεις του βάθρου.
Στην Ομάδα Α η δεύτερη και η τρίτη θέση είναι ανοιχτές και προβλέπετε να τραβήξει το ενδιαφέρον αφού
οι κατηγορίες Α6 και Α7 έχουν αρκετούς διεκδικητές για το βάθρο. Η Ομάδα Ν και η Ομάδα Ε είναι και
αυτές ανοιχτές σχεδόν σε όλα τα επίπεδα και οι μάχες αναμένονται συναρπαστικές.
Θυμίζουμε πως το Πλατάνι Αχαΐας βρίσκεται μόλις 8χλμ από το ιστορικό κέντρο της Πάτρας και αυτό
είναι το έναυσμα για μία ακόμη Ανάβαση Πιτίτσας με χιλιάδες θεατές.

ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙ ¨ΠΙΤΙΤΣΑ¨ 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 10-11 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 2 Πάτρα 23/10/2018 Ο ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πάτρας) το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου διοργανώνει την θρυλική Ανάβαση Πλατάνι ¨Πιτίτσα¨, που είναι ο τελευταίος γύρος του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2018 και του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος. Με φόντο πλέον την σύγχρονη κρεμαστή γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» ο ΑΟΠ θα μας φέρει μνήμες από το παρελθόν αφού το 2018 η Ανάβαση Πλατάνι -Πιτίτσα συμπληρώνει 45 χρόνια ζωής. Νίνο, Σαλιάρης, Σιρόκο, Ιαβέρης, Μοσχούς, Κύρκος είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν γραφτεί στον πίνακα των νικητών, μιας από τις παλαιότερες Αναβάσεις της Ελλάδας. Ο αριθμός των συμμετοχών αναμένεται μεγάλος αφού, τα Πρωταθλήματα στην πλειοψηφία των Ομάδων και των Κλάσεων είναι ανοιχτά και μετά το τέλος της Μοσχοκαρυάς. Στην μεγάλη κατηγορία της Formula Saloon όλοι οι διεκδικητές θα δώσουν το παρόν, αφού η μάχη του τίτλου είναι ζεστή, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τις πιο κάτω θέσεις του βάθρου. Ίσως εδώ δούμε και μια συμμετοχή έκπληξη, που θα συζητηθεί αρκετά. Στην Ομάδα Α η δεύτερη και η τρίτη θέση είναι ανοιχτές και προβλέπετε να τραβήξει το ενδιαφέρον αφού οι κατηγορίες Α6 και Α7 έχουν αρκετούς διεκδικητές για το βάθρο. Η Ομάδα Ν και η Ομάδα Ε είναι και αυτές ανοιχτές σχεδόν σε όλα τα επίπεδα και οι μάχες αναμένονται συναρπαστικές. Θυμίζουμε πως το Πλατάνι Αχαΐας βρίσκεται μόλις 8χλμ από το ιστορικό κέντρο της Πάτρας και αυτό είναι το έναυσμα για μία ακόμη Ανάβαση Πιτίτσας με χιλιάδες θεατές. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα αυτοκίνητα όλων των Ομάδων (Ν,Α,Ε, Formula Saloon, Ιστορικά) που προσμετρούν στη βαθμολογία του Valvoline Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων. Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκινούν την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και λήγουν την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 24:00. Οι αγωνιζόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά και μόνο στο Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ στο site : www.e-omae-epa.gr . Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα και παροχές στο site του ΑΟΠ: www.aop.gr ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.