Για καλό σκοπό!

By  |  0 Comments

Η πρόσκληση του Classic Car Center of Greece είχε διανεμηθεί σε πολλούς φίλους του Garage. Ανταποκρίθηκαν περί τους 85 που διασκέδασαν μαζί  και συμμετείχαν ενεργά στη διαδικασία του Fund Raising για καλούς σκοπούς. Την οικονομική ενίσχυση της ΜΚΟ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» & των σκοπών του #3cggr.

Με επιμελημένο τον χώρο του Garage τόσο από διακόσμηση όσο και από ένα πλούσιο μπουφέ [catering από ΤΑ ΓΙΟΥΛΙΑ & ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΝ & με προσφορές σπιτικών φαγητών από αρκετές ευγενικές κυρίες, ποτά και κρασιά], με επιλεγμένα classic cars της συλλογής σαν backdrop decor, αλλά και μια ροκ μπάντα που κράτησε το κέφι ψηλά με πολύ χορό και memory flashbacks!

Στη συνέχεια διενεργήθηκε η Κλήρωση της Λοταρίας με κορυφαίο έπαθλο την Mercedes-Benz 250/8 [W114.010] του 1971 για καλό σκοπό αλλά και πολλών άλλων δώρων που προσέφεραν φίλοι του Classic Car Center of Greece. Αξίζει να σημειωθεί η κίνηση Ρουά Μάτ του Αλέκου Βαζαίου, που κέρδισε το πρώτο βραβείο αλλά μεγαλόψυχα πράττοντας, έθεσε αμέσως το Ιστορικό Όχημα σε πλειοδοτικό διαγωνισμό, με την εντολή τα χρήματα να πάνε για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού! Πλειοψήφησε με προσφορά €2.500 ο Γιάννης Ξυνογαλάς. Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο!

Το Classic Car Center of Greece (3cg.gr) αποτελεί μια ιδέα που δημιουργήθηκε από μια ομάδα φίλων που έχει πάθος και αγάπη για τα παλιά, Ιστορικά Οχήματα (Ι.Ο.) εντός και εκτός Ελλάδας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.