Ιδρύεται ο ΑΣΙΣΑ

By  |  0 Comments

Έφθασε η ώρα της εδώ και καιρό προαναγγελθείσας ίδρυσης του ΑΣΙΣΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ), ενός νέου αθλητικού σωματείου υπό την ΟΜΑΕ, που θα έχει σαν κύρια ενασχόληση τους αγώνες sporting για ιστορικά αυτοκίνητα.

Οι σκοποί του σωματείου είναι:

1. Να συσπειρώσει τους κατόχους ιστορικών αγωνιστικών αυτοκινήτων.
2. Η διοργάνωση αγώνων & παιδειών για ιστορικά αυτοκίνητα με την έγκριση της ΟΜΑΕ.
3. Να συμβουλεύει και να εξυπηρετεί τα μέλη του στις διαδικασίες έκδοσης αγωνιστικών αδειών και εγγράφων ιστορικών αυτοκινήτων.
4. Να διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με τον ΣΙΣΑ.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ιδρυτικά μέλη, θα καταβάλλουν ποσό εγγραφής 50 ευρώ και θα υπογράψουν στο καταστατικό του ΑΣΙΣΑ, που θα αναγνωσθεί και θα συζητηθεί την Τετάρτη 12/12/2018. Ώρα 19.00 στο εντευκτήριο του ΣΙΣΑ.
Τέλος θα ορισθεί προσωρινά διοικούσα επιτροπή που θα οδηγήσει το νέο Σωματείο σε εκλογές.

Εφθασε η ώρα της εδώ και καιρό προαναγγελθείσας ίδρυσης του ΑΣΙΣΑ, ενός νέου αθλητικού σωματείου υπό την ΟΜΑΕ, που θα έχει σαν κύρια ενασχόληση τους αγώνες sporting για ιστορικά αυτοκίνητα. Οι σκοποί του σωματείου είναι: 1. Να συσπειρώσει τους κατόχους ιστορικών αγωνιστιών αυτοκινήτων. 2. Η διοργάνωση αγώνων & παιδειών για ιστορικά αυτοκίνητα με την έγκριση της ΟΜΑΕ. 3. Να συμβουλεύει και να εξυπηρετεί τα μέλη του στις διαδικασίες έκδοσης αγωνιστικών αδειών και εγγράφων ιστορικών αυτοκινήτων. 4. Να διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με τον ΣΙΣΑ. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ιδρυτικά μέλη, θα καταβάλλουν ποσό εγγραφής 50 ευρώ και θα υπογράψουν στο καταστατικό του ΑΣΙΣΑ, που θα αναγνωσθεί και θα συζητηθεί την Τετάρτη 12/12/2018. Τέλος θα ορισθεί προσωρινά διοικούσα επιτροπή που θα οδηγήσει το νέο Σωματείο σε εκλογές.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.