Η Συνάντηση της Αθήνας

By  |  0 Comments

Την Κυριακή 13/1/19 καλωσορίζουμε το νέο έτος στη καθιερωμένη Συνάντηση Αθήνας στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο.

Η Συνάντηση Αθηνών, που θα πραγματοποιηθεί για 22η συνεχόμενη φορά, είναι η πρώτη εκδήλωση της χρονιάς και σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σαιζόν. Όπως κάθε χρόνο, τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν στις 10:00 το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο και θα παραμείνουν στο χώρο για τέσσερις περίπου ώρες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο κοινό να θαυμάσει τα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα και μοτοσικλέτες, ηλικίας από 30 έως 90 ετών, με την γοητευτική παλαιά τεχνολογία που τα καθιστά μοναδικά αντικείμενα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Φέτος, μετά την συνάντηση, για όποιους επιθυμούν, έχει οργανωθεί μια βόλτα για τους συμμετέχοντες με προορισμό το Λαύριο. Στη διαδρομή, τα πληρώματα θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα γεύμα ή έναν καφέ δίπλα στη θάλασσα όπου επιλέξουν.  

Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τα αυτοκίνητα και 10€ για τις μοτοσικλέτες. Όπως πάντα, μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.