Κονταράτος-Ιατρίδης στην κορυφή

By  |  0 Comments

Με 146 χιλιόμετρα γύρω από την Αθήνα, 7 ειδικές και 13 χρονομετρήσεις ολοκληρώθηκε το Αττικό Classic Regularity Rally. 

Ο αγώνας, που διοργανώθηκε απο την Artemis Auto Club την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, αποτελούσε τον 5ο και τελευταίο αγώνα Πρωταθλήματος Regularity της ΟΜΑΕ.

Η εκκίνηση πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο και στον τερματισμό στο Marathon Beach Hotel στη Ν. Μάκρη κατέληξαν 15 πληρώματα.

Οι Κονταράτος Θεμιστοκλής / Ιατρίδης Ιούλιος οδήγησαν την Porsche 911sc με ακρίβεια και πέρασαν στην κορυφή την γενικής κατάταξης ήδη απο την 3η χρονομέτρηση  παραμένοντας σε αυτή μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Στις επόμενες θέσεις της γενικής υπήρξαν διαδοχικές αλλαγές με έντονο συναγωνισμό μεταξύ των Χρυσανθόπουλου Νίκου/ Χρυσανθόπουλου Στέλιου (Seat 127), Δούρου Αναστάσιου / Αποστόλη Λακασά (BMW 1502), Huffy (Δημήτρη Σταυρόπουλου) / Μιχάλη Μουζούκη (Austin Cooper S).

Στον τερματισμό 2οι γενικής αναδείχθηκαν οι Huffy/Μουζούκης (με διαφορά +7.10 βαθμούς απο τους πρώτους) και 3οι οι Χρυσανθόπουλος/Χρυσανθόπουλος (με διαφορά +8.30 βαθμούς απο τους πρώτους).

Οι ειδικές του αγώνα περιελάμβαναν τον Υμηττό, Παλλήνη, Αγ. Πέτρο, Φράγμα, Γραμματικό, Ανάβαση Διονύσου, Πεντέλη και Ν. Μάκρη.

Το σωματείο Artemis Auto Club ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, την Αίγλη του Ζαππείου και το Marathon Beach Hotel για τη φιλοξενεία καθώς και την SP Tableware για την αθλοθέτηση του βραβείου για το πρώτο μικτό πλήρωμα (Καλαφατάς Κ./Μπατζάκου Α.) 

Το πρωτάθλημα του 2019 ξεκινά με το Attiko Classic Rally που προγραμματίζεται να είναι νυκτερινό στις 16/2 σε ιστορικές ειδικές διαδρομές της Δυτικής και Βόρειας Αττικής.

Αναλυτικά αποτελέσματα στο http://sportstiming.gr/live/results/auto/regularity/REG18ATTIKO/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.