Πίτα και εκλογές

By  |  1 Comment

Με συμμετοχή πλήθους μελών, εκπροσώπων άλλων λεσχών αλλά και απλών φίλων του κλασσικού αυτοκινήτου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΦΙΠΟΠ. 

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και το κλίμα περιορισμού μετακινήσεων λόγω… ΚΥΑ, αρκετοί ήταν αυτοί που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση με τα κλασσικά τους οχήματα. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό. Την λέσχη τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΕΟ ΦΙΛΠΑ Δημ. Βερναρδάκης (φωτογραφία κάτω), ο Γ. Γραμματέας της ομοσπονδίας Γιώργος Μυλωνογιάννης , ο Λυμπέρης Παπάζογλου από τον ΣΙΣΑ, ενώ χαιρετισμό απέστειλε εκ μέρους του AC3 και ο Απόστολος Λακασάς. Τα μέλη ενημερώθηκαν από το ΔΣ της λέσχης για τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς, τον προγραμματισμό της επόμενης και για τις εξελίξεις στο χώρο. Ο Δημ. Βερναρδάκης ενημέρωσε σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της αναθεώρησης της ΚΥΑ, ενώ σχολίασε διάφορες φήμες/διαρροές σχετικά με αυτή. 

Με συμμετοχή πλήθους μελών, εκπροσώπων άλλων λεσχών αλλά και απλών φίλων του κλασσικού αυτοκινήτου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/1 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΦΙΠΟΠ. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και το κλίμα περιορισμού μετακινήσεων λόγω...ΚΥΑ, αρκετοί ήταν αυτοί που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση με τα κλασσικά τους οχήματα. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό. Την λέσχη τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΕΟ ΦΙΛΠΑ κος Βερναρδάκης, ο Γ. Γραμματέας της ομοσπονδίας κος Μυλωνογιάννης , ο κος Λυμπέρης Παπάζογλου απο τον ΣΙΣΑ, ενώ χαιρετισμό απέστειλε εκ μέρους του AC3 και ο κύριος Απόστολος Λακασάς. Τα μέλη ενημερώθηκαν από το ΔΣ της λέσχης για τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς, τον προγραμματισμό της επόμενης και για τις εξελίξεις στο χώρο. Ο Κος Βερναρδάκης ενημέρωσε σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της αναθεωρησης της ΚΥΑ, ενώ σχολίασε διάφορες φήμες/διαρροές σχετικά με αυτή. Το τυχερό φλουρί της πίτας που προσέφερε για άλλη μια χρονιά το Ζαχαροπλαστείο ΛΙΝΤΟ βρέθηκε στο κομμάτι του κου Πανόπουλου, ο οποίος έλαβε σαν δώρο ένα βάζο με χαραγμένα τα αρχικά του Συλλόγου και τα χρόνια δραστηριότητας του, προσφορά της SP Tableware του κου Παπάζογλου. Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. με επανεκλογή του κου Νίκου Διαμαντόπουλου στη θέση του προέδρου, και με ένα νέο ΔΣ που απαρτίζεται τόσο από έμπειρους όσο και από νεότερους με όρεξη για δουλειά. Αντιπρόεδρος: Δρακουλης Παύλος Γραμματέας: Αποστολόπουλος Σπύρος Ταμίας: Σπυροπουλος Παναγιωτης Μέλη: Λίβανος Αθανάσιος, Κατεβας Διονυσης, Πιρπυρής Κωνσταντίνος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και μέλος Γιάννη Φωτεινογιαννοπουλο, ιδιοκτήτη του cafe "...στου Βαγγέλη" για τη φιλοξενία της εκδήλωσης.

Το τυχερό φλουρί της πίτας που προσέφερε για άλλη μια χρονιά το Ζαχαροπλαστείο ΛΙΝΤΟ βρέθηκε στο κομμάτι του κου Πανόπουλου, ο οποίος έλαβε σαν δώρο ένα βάζο με χαραγμένα τα αρχικά του Συλλόγου και τα χρόνια δραστηριότητας του, προσφορά της SP Tableware του Λυμπέρη Παπάζογλου.

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. με επανεκλογή του Νίκου Διαμαντόπουλου στη θέση του προέδρου, και με ένα νέο ΔΣ που απαρτίζεται τόσο από έμπειρους όσο και από νεότερους με όρεξη για δουλειά.
Αντιπρόεδρος: Δρακούλης Παύλος
Γραμματέας: Αποστολόπουλος Σπύρος
Ταμίας: Σπυρόπουλος Παναγιώτης
Μέλη: Λίβανος Αθανάσιος, Κατέβας Διονύσης, Πιρπυρής Κωνσταντίνος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Λέσχη στο μέλος Γιάννη Φωτεινογιαννόπουλο, ιδιοκτήτη του cafe «…στου Βαγγέλη» για τη φιλοξενία της εκδήλωσης.

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2019

Η δραστήρια Λέσχη έχει προγραμματίσει για φέτος τα εξής:

• 31 ΜΑΡΤΙΟΥ – 1η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΣΤΡΟΥ (REGULARITY)
• 12 ΜΑΪΟΥ- ΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΠΙΚ ΝΙΚ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ)
• 20 ΙΟΥΛΙΟΥ – 3o MOONLIGHT HERITAGE (Νυχτερινό REGULARITY – προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2019)
• 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 7ος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (REGULARITY)
• 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 2o OLIVE TROPHY (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ)

1 Comment

  1. Παύλος Δρακούλης

    24/01/2019 at 21:55

    Παρακαλώ όπως η φωτογραφία που έχετε επιλέξει να γίνει αλλαγή με μια που δείχνει τον πρόεδρο του σφιποπ και όχι το πρόεδρο της εο δίπλα.

    Ευχαριστώ πολύ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.