Σιρκουϊ πόλης από την ΦΙΛΠΑ (upd)

By  |  0 Comments

Η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει το 1ο Σιρκουϊ ΦΙΛΠΑ στις 10/2/2019 στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Ένα συναρπαστικό “Σιρκουϊ Ακριβείας” στο κέντρο της πόλης, με κλειστούς δρόμους για μέγιστη ασφάλεια.

Όσοι συμμετάσχουν στο Σιρκουί δε, είναι σίγουρο ότι θα απολαύσουν εκτός από την οδήγηση και το γεύμα απονομής γιατί αυτό θα λάβει χώρα στην γνωστή ταβέρνα ΜΕΖΕ…ΤΖΑΚΙ, στο Ηράκλειο. Το ΜΕΖΕ…ΤΖΑΚΙ είναι γνωστό όχι μόνο για τα εδέσματα του αλλά και για την ζωντανή μουσική που δίνει κέφι σε κάθε εκδήλωση!

Παρακαλώ σημειώστε ότι λόγο των περιστάσεων ο αριθμός συμμετοχών θα είναι περιορισμένος για αυτό προτείνουμε να κλείσετε θέση όσο πιο σύντομα μπορείτε.

Η οργανωτική επιτροπή, για την ασφάλεια της εκδήλωσης, αποφάσισε να ορίσει ως μέγιστο αριθμό συμμετοχών τα 60 οχήματα. Σαν αποτέλεσμα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχής. 

Εάν ξεπεραστεί ο αριθμός των 60 συμμετοχών θα προτιμηθούν τα αυτοκίνητα κατασκευής μέχρι το 1979 (40 έτη) έστω και εάν ο ιδιοκτήτης αυτοκινήτου κατασκευής 1980 έως 1989 δήλωσε μεταξύ των πρώτων 60.

Ο κατάλογος όσων γίνουν δεκτοί θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 7/2/2019.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα εκτεθούν προπολεμικά οχήματα και μοτοσικλέτες που θα παρελάσουν στο τέλος για να τα απολαύσουν οι θεατές.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για διμελές πλήρωμα ΜΕΛΗ ΦΙΛΠΑ €85 ΜΗ ΜΕΛΗ 90€ ΠΡΟΣΟΧΗ! Σημείωση: Δεκτά οχήματα κατασκευασμένα μέχρι και το 1979 και με κάρτα FIVA ή FIA σε ισχύ.

Ιδού η δήλωση συμμετοχής:

http://www.philpa.gr/images/%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%A3%CE%A5%CE%9C%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%A7%CE%97%CE%A3_CIRCUIT_2019.pdf

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.