Βραβεία και ρεκόρ

By  |  0 Comments

Το SUV PEUGEOT 3008 είναι το No. 1 μοντέλο σε παραγωγή στη Γαλλία το 2018. Το δημοφιλές SUV παράγεται στο εργοστάσιο Sochaux του Ομίλου PSA, έχει αποσπάσει  63 βραβεία παγκοσμίως από την ημερομηνία λανσαρίσματός του και έχει διακριθεί ως Car Of The Year για το 2017 από 58 Ευρωπαίους Δημοσιογράφους από 22 χώρες.

Το SUV PEUGEOT 3008 ξεπέρασε σε μονάδες ακόμη και το Toyota Yaris το οποίο κατασκευάζεται επίσης στη Γαλλία.  

Περίπου 1.000 PEUGEOT 3008 παράγονται καθημερινά στο εργοστάσιο Sochaux το οποίο έχει κατασκευάσει συνολικά πάνω από 23 εκατομμύρια αυτοκίνητα!

Το PEUGEOT 3008 έχει σημειώσει πρωτοφανή εμπορική επιτυχία, αποτελεί το τρίτο μοντέλο σε πωλήσεις στη Γαλλία, ενώ παράλληλα έχει συμβάλει στην ηγετική θέση που έχει πλέον η PEUGEOT πανευρωπαϊκά, μαζί με τα Peugeot SUV 2008 και 5008. Παράλληλα, ηγείται της μεσαίας κατηγορίας των SUV και στις εταιρικές πωλήσεις. Στην Ελλάδα η πορεία του είναι εξίσου αξιοσημείωτη, αφού η απαράμιλλη αισθητική και η τεχνολογία του, η οικονομία των βραβευμένων κινητήρων που διαθέτει και οι εξαιρετικές του επιδόσεις το έχουν εδραιώσει στην κατηγορία του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.