Αλλαγή φρουράς

By  |  0 Comments

Σήμερα διεξάγονται οι αρχαιρεσίες στη λέσχη ORCA. Ο απερχόμενος Πρόεδρος Νίκος Καμολίνος, δεν θα διεκδικήσει και πάλι την προεδρία. Υποψήφιοι είναι ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Ντάγκαλος και ο Γενικός Γραμματέας Πέτρος Παπαδόπουλος.

Η Γενική Συνέλευση, στην έδρα της Λέσχης, Χαϊμαντά 33 στο Χαλάνδρι έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει στις 19.30. Θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες. Φυσικά δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη.

Ακολουθεί η επιστολή του Νίκου Καμολίνου:

Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Όλα τα όμορφα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Έτσι λοιπόν κι εγώ, μετά από δύο χρόνια στο τιμόνι της ORCΑ, ολοκλήρωσα τη διαδρομή που ξεκίνησα και έφθασα στο τέρμα της. Ενήργησα πάντα με γνώμονα το κοινό καλό, την ανανέωση της λέσχης μας, τον εκσυγχρονισμό της, την αναβάθμισή της. Έκανα νέες γνωριμίες, νέες συνεργασίες, απέκτησα πολλούς φίλους. Με σκληρή και επίμονη εργασία, με την ενεργό  συμμετοχή και στήριξη όλων σας πετύχαμε να μεγαλώσουμε την οικογένεια της ORCA, να γίνουμε πιο οργανωμένοι και να αποτελέσουμε, γιατί όχι, παράδειγμα προς μίμηση. Από αυτό το ταξίδι διατηρώ μόνο καλές αναμνήσεις. Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την υποστήριξή σας και ελπίζω, πραγματικά, να φάνηκα, αντάξιος των προσδοκιών σας. Σήμερα, παραδίδω το τιμόνι της ORCA στο νέο Πρόεδρο του ΔΣ και εύχομαι ολόψυχα, η λέσχη μας, να εξακολουθήσει την ανοδική της πορεία και στο μέλλον. Θα είμαι πάντα δίπλα σας, ειλικρινής κριτής και γνήσιος υποστηρικτής των ενεργειών που προάγουν τα συμφέροντα της λέσχης.

Με εκτίμηση,

Νίκος Καμολίνος

Πρόεδρος ΔΣ ORCA

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.