Λογική αναβολή

By  |  0 Comments

Η αναστάτωση που προκάλεσε η επικείμενη δημοσίευση της ΚΥΑ έχει πολυποίκιλες παράπλευρες απώλειες. Ανάμεσα του και η αναβολή του CMC CHALLENGE 2019. Ιδού η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών:

Όπως είναι γνωστό, στις 5/2/2019, Tο Classic Mini Club (CMC) και το Argolis Classic Car Club (AC3) ανακοίνωσαν την συνδιοργάνωση του “CMC CHALLENGE 2019” για τις 16/3/2019, με κύριο χορηγό επικοινωνίας τους 4Τ το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό περιοδικό του motorsport στη χώρα μας, που οδεύει στα 50 χρόνια του. 
Δυστυχώς στις 15/2/2019, δημοσιεύτηκε Δ.Τ. που αναφέρεται στην τροποποιημένη Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών και Υποδομών –Μεταφορών, σχετικά με τα οχήματα ιστορικού ενδιαφέροντος.
” Εν ολίγοις με το νέο πλαίσιο συστήνεται 5μελής επιτροπή με έργο την επανεξέταση, εντός δέκα μηνών από τη συγκρότηση της, του χαρακτηρισμού ως ιστορικού ενδιαφέροντος των οχημάτων με έτος πρώτης ταξινόμησης (κυκλοφορίας) από το 1970 και μετέπειτα και η διατύπωση σχετικής εισήγησης. Έως την επανεξέταση του χαρακτηρισμού τους ως ιστορικού ενδιαφέροντος από την Επιτροπή, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία τους”.
Εκτιμάται ότι είναι θέμα ημερών η δημοσίευση της Κ.Υ.Α. και οπωσδήποτε πριν τις 16/3/2019. Μετά την παραπάνω δυσάρεστη εξέλιξη, που δεν δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους ιδιοκτήτες ιστορικών οχημάτων για συμμετοχή σε εκδηλώσεις και σε σύμπλευση με τις περισσότερες λέσχες που έχουν προγραμματίσει μελλοντικές εκδηλώσεις, αποφασίστηκε η επ΄ αόριστον αναβολή της εκδήλωσης μας μέχρις ότου δημοσιευθεί η εν λόγω Κ.Υ.Α. και εκδηλωθούν από τους αρμόδιους φορείς, οι απαραίτητες ενέργειες για την αναθεώρηση της.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ “CMC CHALLENGE  2019”

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.