Εαρινό Ράλλυ στις 6-7/4 (upd)

By  |  0 Comments

Σε πείσμα των καιρών και των απαγορεύσεων η ΦΙΛΠΑ επιμένει! Μετά την μεγάλη επιτυχία του Εαρινού Ράλλυ 2018 στην Άνδρο και κατόπιν πρόσκλησης από τον δήμαρχο του νησιού, αποφάσισε να ξαναπάει Άνδρο για το Εαρινό Ράλλυ, που θα γίνει στις 6 και 7 Απριλίου.

Δικαίωμα συμμετοχής σε εκδηλώσεις, μετά τη δημοσίευση της υπ’ αριθ. Α οικ. 94748-4130 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β΄570 / 25.2.2019), έχουν αυτοκίνητα χαρακτηρισμένα ως ιστορικά με έτος 1ης ταξινόμησης (κυκλοφορίας) πριν το 1970 και αυτοκίνητα με κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, που πληρούν τους όρους κυκλοφορίας σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ € 280 για διμελές πλήρωμα, με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στα ξενοδοχεία Mare Vista Hotel, Aneroussa Beach Hotel, Paradise Design Hotel, BlueBay Hotel, Perrakis Hotel. Λήξη συμμετοχών :29/3

Υπάρχουν δύο κατηγορίες:

SUPER TROPHY (Regularity) CLASSIC TROPHY (Touring – κατηγορία με λιγότερες ειδικές δοκιμασίες)

Φέτος η εκδήλωση τιμά τον φίλο και μέλος της λέσχης μας Αλέξανδρο Σταματιάδη. Οι συμμετέχοντες έχουν δύο επιλογές: να σαλπάρουν για το νησί την Παρασκευή το απόγευμα στις 5.30 από την Ραφήνα ή το Σάββατο το πρωί στις 7.30 πάλι από την Ραφήνα. Στην πρώτη περίπτωση οι συμμετέχοντες θα επιβαρυνθούν με το κόστος μιας βραδιάς στο ξενοδοχείο σε προνομιακή όμως τιμή.

Η εκδήλωση ξεκινάει το Σάββατο το πρωί στις 11.00 και οι συμμετέχοντες στη διάρκεια των δυο ημερών θα απολαύσουν διαδρομές σε όλο το νησί που περνούν μέσα από πανέμορφα μέρη όπως το Γαύριο, το Μπατσί, την Παλαιόπολη, την Μεσαριά, το Κόρθι, τον Όρμον την Χώρα κ.α.

Ο εμπορικός σύλλογος Άνδρου δείχνει μια ακόμη φορά την φιλοξενία του προσφέροντας ένα κέρασμα στην χώρα της Άνδρου που θα συνοδευτεί από μουσική από την φιλαρμονική και επίδειξη τοπικών χορών. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το μεσημέρι και θα ακολουθήσει γεύμα gala απονομής. Τα πληρώματα θα επιστρέψουν στην Ραφήνα με πλοίο που θα σαλπάρει από την Άνδρο την Κυριακή το απόγευμα στις 7.00.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.