Περιήγηση διαμαρτυρίας

By  |  0 Comments

Ήρθε η ώρα για την περιήγηση διαμαρτυρίας της 21ης Απριλίου 2019.

Η συγκέντρωση των οχημάτων θα γίνει το πρωί της Κυριακής στην Κεντρική Πλατεία Πύργου. Μετά από μια διαδρομή περίπου 90 χλμ με ανασυγκροτήσεις και άνεση χρόνου για λήψη φωτογραφιών τα οχήματα θα καταλήξουν στην Ανδραβίδα Ηλείας.

Πολύτιμος συμπαραστάτης σε αυτή την διοργάνωση είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος , ενώ την εκδήλωση στηρίζουν οι Δήμοι Πύργου & Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες με κρατικές πινακίδες και με ημερομηνία κατασκευής έως την 31.12.1989, καθώς και Youngtimers με ημερομηνία κατασκευής έως 31.12.1999. Δεν απαιτείται κάρτα FIVA ή FIA.

Πρόκειται για περιήγηση, όχι regularity, δεν περιλαμβάνει δοκιμασίες ακριβείας, και δεν απαιτείται κανονισμός σύμφωνα με την ΚΥΑ ή ενάριθμα γνωρίσματα όπως αυτή προστάζει.
Ωστόσο ο ΣΦΙΠΟΠ έχει λάβει την άδεια της εκδήλωσης από το αρμόδιο υπουργείο, οπότε σύμφωνα με τη  ΚΥΑ και με δεδομένη την παράταση που έχει δοθεί έως τις 25/4 για την χορήγηση των ενάριθμων, μπορούν να συμμετάσχουν χωρίς κανένα πρόβλημα και αυτοκίνητα κατασκευής πριν το 1970 με πινακίδες κυκλοφορίας ιστορικού οχήματος
Για δήλωση συμμετοχής επικοινωνείτε με τα γραφεία του Συλλόγου στο 26210 28650, στα 6945331371 (Διαμαντόπουλος Νικόλαος) και 6973840000 (Δρακούλης Νικόλαος), στο sfipop@gmail.com και με μήνυμα στο σελίδα του Συλλόγου στο FB. 

Υπάρχει δυνατότητα διανυκτέρευσης το βράδυ του Σαββάτου για όσους το επιθυμούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Πύργου κατόπιν συνεννόησης με τη Γραμματεία του ΣΦΙΠΟΠ.

Πρόγραμμα:
09:00 – Συγκέντρωση οχημάτων – Διανομή υλικού – Πρωινό ρόφημα
10:00 – Αναχώρηση Οχημάτων από την Κεντρική Πλατεία Πύργου – ‘Α Σκέλος
11:30 – Ανασυγκρότηση Οχημάτων στην Ανάληψη Ήλιδας.
12:00 – Αναχώρηση – ΄Β Σκέλος
13:30 – Άφιξη στην Ανδραβίδα Ηλείας – Γεύμα.

Τα αναμνηστικά της εκδήλωσης προσφέρει η εταιρεία SP Tableware του Λυμπέρη Παπάζογλου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.