Ιστορικά στο “Πανελλήνιο”

By  |  0 Comments

Ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων «Πανελλήνιο», στην περιοχή του Μεταξουργείου, ανακατασκευάζεται και επαναλειτουργεί από την εταιρεία ΠΛΑΤΑΙΩΝ Α.Ε., και μαζί του αναβιώνει η γοητεία μιας άλλης εποχής δίνοντας στοιχεία από την αίγλη της Παλιάς Αθήνας.

Η νέα τάση στην πόλη θέλει το νεανικό, και όχι μόνο, κοινό να νοσταλγεί την Παλιά Αθήνα, την παλιά ποιότητα ζωής, την αυθεντική, απλή και γραφική καθημερινότητα της τότε εποχής. Σε αυτό το πλαίσιο, ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων «Πανελλήνιο» επιστρέφει στην αρχική του μορφή, επανασυστήνεται ως «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services και αποκτά τη δική του θέση στον χάρτη της πόλης: Αχιλλέως 65, Αθήνα 104 35

Με τάση γλυκιάς νοσταλγίας αναβιώνει τη δεκαετία του 1960 και ταυτόχρονα υιοθετεί μια πιο σύγχρονη ματιά. Κρατάει την αισθητική της τότε εποχής, αλλά χρησιμοποιεί τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σήμερα για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Εδώ, μπορεί κανείς να ανεφοδιάσει το όχημά του με καύσιμα ΕΚΟ, να παρκάρει το αυτοκίνητό του, να προμηθευτεί τα κατάλληλα αξεσουάρ από το πωλητήριο και να εξασφαλίσει στο όχημά του ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού. Στο καφενείο, έναν όμορφα διακοσμημένο χώρο με vintage αισθητική, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τον καφέ του και παραδοσιακά γλυκίσματα της εποχής.

Ο Σταθμός «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services επιφυλάσσει, όμως, μια ακόμα έκπληξη στους επισκέπτες του που θέλουν να «γυρίσουν» ακόμα πιο πίσω στο χρόνο. Για την ακρίβεια εφτά εκπλήξεις! Οι λάτρεις του αυτοκινήτου μπορούν να θαυμάσουν τα εφτά «ιστορικά» αυτοκίνητα, αντίκες, που εκτίθενται στην ταράτσα του, το καθένα με τη δική του ιστορία. Και ποιος δεν θα ήθελε να δει από κοντά και να μάθει όλες τις σημαντικές πληροφορίες για τη βρετανική Austin Morris 1100 που γοήτευσε το ελληνικό κοινό τη δεκαετία του ‘60, για το Beetle Type 1, το γνωστό σε όλους μας «κατσαριδάκι» ή «σκαραβαίο», για τη «Θεά» των γαλλικών λιμουζίνων Citroën DS και το πλέον δημοφιλές στη χώρα μας Ford Cortina Mark I, για την πολυτελή Mercedes-Benz 220, την άνετη και οικονομική Singer Vogue MK II και την σπορ Triumph 12/50 !

Ο σταθμός “Πανελλήνιο” Athens Experience Car Services μας χαρίζει ένα ταξίδι στον χρόνο, ένα ταξίδι με αυτοκίνητα που βραβεύτηκαν, σημείωσαν ρεκόρ πωλήσεων, ξεπέρασαν τα στάνταρ της εποχής και σημείωσαν μεγάλη επίδραση στην ελληνική αγορά. Αυτοκίνητα για τα οποία όλοι έχουμε ακούσει και έχουν μείνει στην ιστορία, βρίσκονται μπροστά μας στο, πλέον, must-visit point μιας περιοχής που αναβιώνει και ξαναβρίσκει την αίγλη της!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.