Η Alfa Romeo δίνει το δικό της χρώμα

By  |  0 Comments

Ο θρυλικός αγώνας 1000 Miglia του 2019 ξεκίνησε από την Brescia, έχοντας την υποστήριξη της Alfa  Romeo που φρόντισε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της σε κάθε επίπεδο. Με έντονη παρουσία σε επίπεδο συμμετοχών στον αγώνα, αλλά και μέσω των οχημάτων υποστήριξης, τα μοντέλα της Alfa Romeo στο 1000 Miglia συνδέουν ιδανικά το παρελθόν και το παρόν της μάρκας με τη διαχρονική παρουσία της στους αγώνες αυτοκινήτου. Η Alfa Romeo κάθε χρονιά δίνει το ξεχωριστό της χρώμα στον αγώνα, μια φράση που ειδικά αυτή τη χρονιά έχει και κυριολεκτική σημασία…

Η Alfa Romeo Giulia παρουσιάζει στον αγώνα ένα χρώμα γεμάτο ιστορία

Ο σχεδιασμός της Giulia έχει καταφέρει να συνδυάσει διαχρονικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε Alfa Romeo, με απόλυτα σύγχρονες γραμμές που εκφράζουν το δυναμικό και τεχνολογικά προηγμένο χαρακτήρα του μοντέλου. Κάθε στοιχείο αποπνέει το πνεύμα της μάρκας και τις επιτυχίες της στους αγώνες, όπως το Quadrifoglio Verde, το σήμα με το τετράφυλλο τριφύλλι. Ακόμα ένα ξεχωριστό στοιχείο της μάρκας αποτελεί το χρώμα Ochre με το οποίο ήταν βαμμένη μία Alfa Romeo Giulia QV στην αφετηρία του αγώνα. Αυτό το ιδιαίτερο χρώμα που τονίζει τις γραμμές και τους μικρούς προβόλους του μοντέλου είχε «ντύσει» τόσο τους προγόνους της Giulia, όσο και άλλα μοντέλα της μάρκας κατά τις δεκαετίες του 60 και του 70. 

Η εντυπωσιακή Ochre Alfa Romeo Giulia QV, με τον bi-Turbo V6 βενζινοκινητήρα των 2,9 λίτρων απόδοσης 510 ίππων συμπληρώνει ιδανικά την παρουσία της μάρκας στον αγώνα που επίσης δίνει το στίγμα της με:

  • Το 10% επί των συνολικών συμμετοχών, με 44 Alfa Romeo να παίρνουν εκκίνηση σε σύνολο 430 συμμετοχών.
  • 2 ειδικές εκδόσεις Alfa Romeo Racing των Giulia και Stelvio QV, οι οποίες έχουν τα χρώματα του μονοθεσίου C38, με το οποίο η Alfa Romeo λαμβάνει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.
  • 3 μοναδικά μοντέλα από το Μουσείο της μάρκας (Alfa Romeo Historic Museum – The time machine).
  • 30 συνολικά Giulia και Stelvio για αυτοκίνητα συνοδείας.
  • Το επίτιμο αυτοκίνητο του αγώνα, μία Alfa Romeo 1900 Sport Spider του 1954 που φέρει τον τιμητικό αριθμό 1000.
  • Και πάνω απ’ όλα τον υπέροχο ήχο που αποδίδουν τα 44 αυτοκίνητα που συμμετέχουν στον αγώνα, συνολικής απόδοσης άνω των 4.200 ίππων

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.