Η νέα BMW Σειρά 8 Gran Coupe

By  |  0 Comments

Το BMW Group αποκάλυψε μία νέα προσθήκη στη γκάμα της BMW Σειράς 8, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προϊοντικής επέλασης στην πολυτελή κατηγορία. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της BMW Σειράς 8 Coupe και της BMW Σειράς 8 Cabrio, ο κατασκευαστής προαναγγέλλει τώρα τη νέα BMW Σειρά 8 Gran Coupe. Αυτό το τετράθυρο σπορ αυτοκίνητο ανυπέρβλητης κομψότητας, με ένα εσωτερικό που αποτελεί την επιτομή της σύγχρονης πολυτέλειας, βρίσκεται τώρα στο τελικό στάδιο εξέλιξης πριν τη μαζική παραγωγή. Η εκδήλωση του BMW Group #NextGen που θα πραγματοποιηθεί στο BMW Welt στο Μόναχο, 25 – 27 Ιουνίου 2019, θα φιλοξενήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου μοντέλου.

Η νέα BMW Σειρά 8 Gran Coupe συνδυάζει συναρπαστικές δυνατότητες επιδόσεων με μία σχεδίαση που διεγείρει το συναίσθημα και ένα ευρύχωρο πίσω τμήμα. Η μοναδική της προσωπικότητα αναδεικνύεται στο έπακρο από μία αέρινη σχεδίαση που μαγνητίζει την προσοχή. Αθλητικές αναλογίες και δυναμικά ρέουσες γραμμές αποπνέουν μία ‘αύρα’ σπορ αποκλειστικότητας. Οι δύο έξτρα πόρτες και ο εντυπωσιακός χώρος για τους πίσω επιβάτες συνδυάζονται με το εκτεταμένο μεταξόνιο και την αυξημένη οδηγική άνεση, καθιστώντας τη νέα BMW Σειρά 8 Gran Coupe ιδανική τόσο για την καθημερινή οδήγηση όσο και για ταξίδια μεγαλύτερων αποστάσεων.

Η επέκταση της προϊοντικής γκάμας στην πολυτελή κατηγορία είναι από τις κύριες προτεραιότητες του BMW Group – στο πλαίσιο της στρατηγικής NUMBER ONE > NEXT – προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρίας. Ο χαρισματικός χαρακτήρας της BMW Σειράς 8 αναμένεται να λειτουργήσει ως πόλος έλξης για νέα target groups που θα θελήσουν να βιώσουν την οδηγική απόλαυση BMW σε ένα πολυτελές μοντέλο. Η παγκόσμια πρεμιέρα του αυτοκινήτου θα είναι από τα γεγονότα που θα λαμπρύνουν την πρώτη εκδήλωση του BMW Group #NextGen στο Μόναχο. Το παγκόσμιο λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 8  Gran Coupe θα ξεκινήσει μερικούς μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2019.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.