Ραντεβού στο Βουνό!

By  |  0 Comments

Η διοργάνωση της “3ης Ανάβασης Πάρνηθας ΦΙΛΠΑ” είναι γεγονός και θα λάβει χώρα στις 9/6/2019. Το 2017 η ΦΙΛΠΑ τόλμησε της αναβίωση της θρυλικής Ανάβασης Πάρνηθας (σε ρυθμούς regularity) την οποία τα μέλη της λέσχης (και όχι μόνο) αγκάλιασαν με αγάπη.
Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, τα πληρώματα μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν σε μια από τις δυο κατηγορίες: SUPER TROPHY – Regularity με μέγιστη ΜΩΤ 50 χλμ ή CLASSIC TROPHY- Ανάβαση σε ρυθμό Touring με λιγότερες δοκιμασίες και χαμηλότερες ΜΩΤ.
Οι συμμετέχοντες με ιστορικά αυτοκίνητα από 30 έως και 100 ετών, θα συγκεντρωθούν και φέτος στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες, στις 10:00 το πρωί της Κυριακής όπου θα παραμείνουν για τον τεχνικό έλεγχο και για να τα θαυμάσει το κοινό.
Στις 11:00 θα λάβει εκκίνηση το πρώτο αυτοκίνητο για τις ειδικές δοκιμασίες ακριβείας σχεδιασμένες πάνω στη θρυλική διαδρομή που έχει αφήσει ιστορία. Η ΦΙΛΠΑ εξασφάλισε το κλείσιμο του δρόμου για την διάρκεια της εκδήλωσης ώστε οι συμμετέχοντες να απολαύσουν την διαδρομή με ασφάλεια. Το αγωνιστικό σκέλος της εκδήλωσης θα ολοκληρωθεί στο Ορειβατικό Καταφύγιο Μπάφι όπου τα οχήματα θα συγκεντρωθούν για ανασυγκρότηση. Σε συνέχεια οι αγωνιζόμενοι θα επιστρέψουν στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες, για να απολαύσουν ένα γεύμα σε τοπική ταβέρνα όπου θα γίνει και η απονομή στους νικητές.

Η διοργάνωση της "3ης Ανάβασης Πάρνηθας ΦΙΛΠΑ" είναι γεγονός και θα λάβει χώρα στις 9/6/2019. Το 2017 η ΦΙΛΠΑ τόλμησε της αναβίωση της θρυλικής Ανάβασης Πάρνηθας (σε ρυθμούς regularity) την οποία τα μέλη της λέσχης (και όχι μόνο) αγκάλιασαν με αγάπη. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, τα πληρώματα μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν σε μια από τις δυο κατηγορίες: SUPER TROPHY - Regularity με μέγιστη ΜΩΤ 50 χλμ ή CLASSIC TROPHY- Ανάβαση σε ρυθμό Touring με λιγότερες δοκιμασίες και χαμηλότερες ΜΩΤ. Οι συμμετέχοντες με ιστορικά αυτοκίνητα από 30 έως και 100 ετών, θα συγκεντρωθούν και φέτος στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες, στις 10:00 το πρωί της Κυριακής όπου θα παραμείνουν για τον τεχνικό έλεγχο και για να τα θαυμάσει το κοινό. Στις 11:00 θα λάβει εκκίνηση το πρώτο αυτοκίνητο για τις ειδικές δοκιμασίες ακριβείας σχεδιασμένες πάνω στη θρυλική διαδρομή που έχει αφήσει ιστορία. Το αγωνιστικό σκέλος της εκδήλωσης θα ολοκληρωθεί στο Regency Casino Mont Parnes όπου τα οχήματα θα συγκεντρωθούν για ανασυγκρότηση. Σε συνέχεια οι αγωνιζόμενοι θα επιστρέψουν στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες, για να απολαύσουν ένα γεύμα σε τοπική ταβέρνα. Περισσότερα νέα σύντομα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.