Εκεί ψηλά στον Υμηττό!

By  |  2 Comments

H Λέσχη κλασσικών αυτοκινήτων Classic Microcars Club διοργάνωσε με επιτυχία την «Ανάβαση Υμηττού» (Regularity Rally Sprint), υπό την αιγίδα του Δήμου Καισαριανής και της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Καισαριανής.

Το σημείο συγκέντρωσης είχε οριστεί στο Δημοτικό Πάρκινγκ του Δήμου Καισαριανής και οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ολοκληρώσουν ειδικές δοκιμασίες ακριβείας σε μία όμορφη διαδρομή στον Υμηττό. 

Με άψογη εκτέλεση και χωρίς βαθμούς ποινής πρώτευσαν στη γενική κατάταξης οι Ξανθάκος – Ξανθάκος με το Datsun 510 (1970) της φωτογραφίας. Ακολούθησαν τρία πληρώματα με 1 βαθμό ποινής και η λύση της ισοβαθμίας δόθηκε με την παλαιότητα του αυτοκινήτου. Έτσι δεύτερος ήταν ο Γιώργος Κορνελάκης με Fiat 126 (1977), τρίτος ο Γιώργος Λάγγας με την Ελένη Μαλτέζου και Autobianchi 112 (1982), ενώ εκτός βάθρου έμειναν οι Πιτταράκης – Μελανίτης με Ford Escort (1983). Την πρώτη πεντάδα έκλεισαν οι κυρίες Λίζα Τζιούμα – Έλενα Ματσάγκου με Nissan Sunny. Συμμετείχαν 38 πληρώματα.

Η εκδήλωση απονομής θα γίνει την Πέμπτη 23/5 στα γραφεία της Λέσχης.

2 Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.