H μελωδία των Stelvio και Giulia

By  |  0 Comments

Μετά από μία επιτυχημένη παρουσία στον αγώνα της Γαλλίας, η Alfa Romeo Racing ετοιμάζεται για το Grand Prix της Αυστρίας, μίας χώρας με ιδιαίτερα πλούσια παράδοση στη μουσική, αλλά και φυσικό περιβάλλον ιδανικό για μία ξεχωριστή ιστορία…

Οι περισσότεροι γνωρίζουν την ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, των τραγικών ηρώων του Σαίξπηρ, σε αντίθεση με μία λιγότερο γνωστή,  άλλη σίγουρα πιο χαρούμενη ιστορία φιλίας, εκείνης των Stelvio και Giulia.

Πάνω στα βουνά της Styria στη Ν. Αυστρία, οι Stelvio και Giulia ταράζουν με τις φωνές τους το τοπίο συνθέτοντας μια μοναδική μελωδία. Η Alfa Romeo Racing σκέφτηκε να αποτυπώσει τα πρόσωπα των Stelvio και Giulia με τη βοήθεια των Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi συνθέτοντας μία ξεχωριστή φωτογραφία. Η μουσική που παράγουν οι μηχανές των δύο μοντέλων αποτελούν από μόνες τους μια ξεχωριστή σύνθεση, ικανή -όπως και ο ήχος της Formula 1- να ξεσηκώσει κάθε φίλο της αυτοκίνησης. Στο Red Bull Ring, το προσεχές τριήμερο, οι Räikkönen και Giovinazzi θα οδηγήσουν την C38 Stelvio και C38 Giulia αντίστοιχα, σε ένα αγώνα που συχνά έχει προσφέρει πολύ εντυπωσιακά στιγμιότυπα.   

Οι δύο οδηγοί της Alfa Romeo Racing θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να τερματίσουν μέσα στη βαθμολογούμενη 10αδα, συνεχίζοντας την αντίστοιχη επίδοση που πέτυχε πέρυσι η ομάδα στον αγώνα της Αυστρίας.    

Frédéric Vasseur – Επικεφαλής της ομάδας Alfa Romeo Racingκαι CEOτης Sauber Motorsport AG

«Όλοι μιλούν για τους βαθμούς που κερδίσαμε στη Γαλλία, αλλά για εμένα ήταν πιο σημαντικό να δω την αντίδραση της ομάδας μετά από ένα σερί άσχημων αποτελεσμάτων. Ανασυγκροτηθήκαμε, δουλέψαμε σκληρά και βρήκαμε την απόδοση που μας έλειπε. Στην Αυστρία θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και έχω την πεποίθηση ότι θα δούμε και τα δύο αυτοκίνητα μας στην βαθμολογούμενη 10αδα. Τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος μας.»

KimiRäikkönen (αριθμός μονοθεσίου 7 – “Stelvio“)


«Απόλαυσα τον αγώνα στη Γαλλία και εύχομαι το ίδιο να συμβεί και στην Αυστρία. Οι αναβαθμίσεις δείχνουν να αποδίδουν και μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα τον τρόπο που λειτουργεί το μονοθέσιο και τα ελαστικά. Δεν βλέπω λοιπόν το λόγο γιατί δεν θα είμαστε σε θέση να κερδίσουμε και σε αυτό τον αγώνα βαθμούς.»

Antonio Giovinazzi (αριθμόμονοθεσίου 99 – “Giulia”)


«Στο δρόμο για το Grand Prix της Αυστρίας  θα ήθελα να εστιάσω στα θετικά στοιχεία από τον προηγούμενο αγώνα. Ο ρυθμός στις κατατακτήριες δοκιμές ήταν καλός και το θετικό κλίμα επέστρεψε στην ομάδα. Η φιλοσοφία μου είναι να μην τα παρατάω ποτέ και είμαι χαρούμενος που βλέπω ότι η ομάδα με βοηθά με κάθε τρόπο για να κερδίσω τους πρώτους μου βαθμούς. Ανυπομονώ λοιπόν να βρεθώ στο μονοθέσιο και να κάνω ότι καλύτερο.»

Το GrandPrix της Αυστρίας με τη γλώσσα των αριθμών:

Χρονιά που πραγματοποιήθηκε το 1ο Grand Prix της Formula 1 στην πίστα Red Bull Ring: 1997 (A1-Ring)

Αριθμός γύρων: 71

Μήκος γύρου: 4,318χλμ.

Συνολική απόσταση αγώνα: 306,452χλμ.

Ταχύτερος γύρος: 1:06.957 Kimi Räikkönen (2018)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.