Κέρδισε ένα ηλεκτρικό Gemini e-Cruise!

By  |  0 Comments

To τριήμερο 15-17 Ιουνίου στο “Scooter Festival & Electric΄Bike Show”, που θα γίνει στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, θα παρουσιαστούν οργανωμένα και για πρώτη φορά στην Ελλάδα ηλεκτρικά scooter, ποδήλατα και πατίνια.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα μπορείτε να οδηγήσετε κάποια από αυτά, έτσι ώστε να έχετε μια βιωματική εμπειρία από έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο μετακίνησης. Και το ακόμα καλύτερο είναι πως ένας τυχερός θα φύγει (αθόρυβα) με ένα πανέμορφο Gemini e-Cruise απόδοσης 3000W, το οποίο θα κληρωθεί στους επισκέπτες της εκδήλωσης! To εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ για κάθε μέρα και 7 ευρώ αν θέλετε να επισκέπτεστε το Festival κάθε μέρα και για όλο το τριήμερο! Σημειωτέον πως για παιδιά και νέους μέχρι 20 ετών η είσοδος είναι τελείως δωρεάν και πως με το εισιτήριο των 7 ευρώ ο επισκέπτης μπορεί να πάει -χωρίς επιπρόσθετο κόστος- και στην έκθεση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας», που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο λίγες μέρες μετά (20-23 Ιουνίου)!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.