Μεγάλη διάκριση

By  |  0 Comments

Οι Κονταράτος – Ιατρίδης ήταν οι μεγάλοι νικητές στο Διεθνές Ράλι Ιστορικών αυτοκινήτων INTERNATIONAL RETRO RALLY BULGARIA, που διοργανώθηκε στη γειτονική Βουλγαρία.

Μετείχαν συνολικά 30 πληρώματα και κατατάχθηκαν τα 26. Η Ελληνική συμμετοχή ήταν γενικότερα επιτυχημένη, σε έναν αγώνα που δεν τα κατάφερε διοργανωτικά, κάτι που φάνηκε με το καλημέρα…

Φυσικά τα περισσότερα πληρώματα ήταν από την Βουλγαρία, υπήρχαν όμως συμμετοχές και από άλλες χώρες, όπως την Ρουμανία. Οι Βούλγαροι Ατανάσοβ-Ατανάσοβα με Mercedes ήταν δεύτεροι, σχεδόν 2 δευτερόλεπτα πίσω από το Ελληνικό πλήρωμα και τη γνωστή Porsche 911. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ήταν οι Ρουμάνοι Ηατίσι – Ηατίσι με Ford Capri και 3 δευτερόλεπτα διαφορά από τους Βούλγαρους.

Αλεβιζόπουλος – Καλογεράς

Αρχικά ως τρίτοι είχαν ανακοινωθεί, έγινε μάλιστα και η απονομή, οι Κατοχιανός – Κοτζιάς με το γνωστό Escort, όμως οι διοργανωτές αναθεώρησαν και το πλήρωμα κατατάχθηκε έκτο. Μία θέση μετά μία ακόμη επιτυχημένη Ελληνική συμμετοχή με τους Δούρο – Πιπέρο και Mini Cooper.

Πολύ καλά όμως ήταν τα αποτελέσματα και για τα υπόλοιπα (συνολικά 8) Ελληνικά πληρώματα που τόλμησαν να επιχειρήσουν στα βόρεια σύνορα μας.

Οι Αλεβιζόπουλος – Καλογεράς (ταλαντούχος συνοδηγός ο 15χρονος Δημήτρης) ήταν 8οι, οι Αρβανίτης – Χαραλαμπάκης στην αμέσως επόμενη θέση, οι Καλογεράς – Καλογεράς στην 11η, οι Χόλης – Ράλλης στην 12η και οι Πάλμος – Ζαχαρόπουλος στην 14η. Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο Διεθνές Πρωτάθλημα Ανατολικής – Κεντρικής Ευρώπης CEERT στο οποίο λαμβάνουν μέρος λέσχες από την Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία και Τουρκία. Το πρωτάθλημα Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης στοχεύει να γίνει το πιο σημαντικό στην ευρύτερη περιοχή και να προσελκύσει τα καλύτερα πληρώματα από όλη την Ευρώπη.

Ακολουθούν τα τελικά αποτελέσματα όπως τα ανάρτησαν με καθυστέρηση και με πολλά λάθη ( σε ονόματα και χώρες) οι διοργανωτές:

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.