TOUR DE SAMOS με 38 συμμετοχές

By  |  0 Comments

H ΑΛΑΚ και το ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ, μετά την επιτυχή εκδήλωση του 2017, οργανώνουν και πάλι το Tour de Samos. Μια πανδαισία παλαιών οχημάτων – 38 συμμετοχές από 4 χώρες – θα κατακλύσει και πάλι το νησί της Σάμου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Οχήματα, σχήματα και χρώματα, μυρωδιές και ήχοι μιας άλλης εποχής θα διασχίσουν σχεδόν τις περιοχές του νησιού.

Το Tour de Samos, αποτελεί ένα event που συνδυάζει περιήγηση και αγώνα regularity για Ιστορικά-Κλασσικά Οχήματα. Με συνολικό μήκος 215 χιλιόμετρα και 2 σκέλη έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει οδηγική απόλαυση μέσα από τις όμορφες διαδρομές της Σάμου αλλά και αρκετό χρόνο για ξεκούραση και εξερεύνηση των ιδιαίτερα όμορφων περιοχών του νησιού.

Η άφιξη των “εκτός Σάμου” συμμετεχόντων έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Το ίδιο Βράδυ, μετά τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο τα οχήματα θα βρεθούν παρατεταγμένα ώστε οι κάτοικοι και επισκέπτες να τα απολαύσουν.

Το Σάββατο 11:00 θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση. Η πρώτη μέρα περιλαμβάνει διαδρομές στα Δυτικά όπως Μαραθόκαμπος, Όρμος, Λιμνιώνας με ανασυγκρότηση στους Δρακαίους. Η Δεύτερη μέρα, Κυριακή, περιλαμβάνει τα ανατολικά όπως Βαθύ και Πυθαγόρειο (όπου και ο τερματισμός του Αγώνα). Η Τελετή Απονομή θα πραγματοποιηθεί στο Καρλόβασι το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουνίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Tour de Samos στο www.triskelion.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.