Όλο το βάθρο είναι μπλε!

By  |  0 Comments

Οι Κονταράτος – Ιατρίδης ήταν οι μεγάλοι νικητές στο Διεθνές Ράλι Ιστορικών αυτοκινήτων INTERNATIONAL RETRO RALLY BULGARIA, που διοργανώθηκε στη γειτονική Βουλγαρία. Και αυτό ήταν το μόνο που δεν άλλαξε!. Ελληνικά είναι και τα άλλα δύο πληρώματα του βάθρου!

Μετείχαν συνολικά 30 πληρώματα και κατατάχθηκαν τα 26. Η Ελληνική συμμετοχή ήταν γενικότερα επιτυχημένη, σε έναν αγώνα που δεν τα κατάφερε διοργανωτικά, κάτι που φάνηκε με το καλημέρα…

Μετά από πολλές συσκέψεις και μελέτες και διορθώσεις, οι (στην φωτογραφία) Γιώργος Αλεβιζόπουλος – Νίκος Καλογεράς (ταλαντούχος συνοδηγός ο 15χρονος Νίκος) από 8οι ανέβηκαν δεύτεροι με 54 βαθμούς ποινής. Οι νικητές είχαν 47,6. Και στην τρίτη θέση ανέβηκαν με 66,1 βαθμούς ποινής οι Τάσος Δούρος – Κώστας Πιπέρος με Mini Cooper.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο Διεθνές Πρωτάθλημα Ανατολικής – Κεντρικής Ευρώπης CEERT στο οποίο λαμβάνουν μέρος λέσχες από την Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία και Τουρκία. Το πρωτάθλημα Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης στοχεύει να γίνει το πιο σημαντικό στην ευρύτερη περιοχή και να προσελκύσει τα καλύτερα πληρώματα από όλη την Ευρώπη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.