Βόλτα υπό το σεληνόφως

By  |  0 Comments

Για 6η συνεχόμενη χρονιά η λέσχη ORCA διοργανώνει στις 17 Ιουλίου βόλτα, αυτή τη φορά, νυχτερινή κάτω από το φως της πανσελήνου. Η συγκέντρωση των οχημάτων θα γίνει στο περίπτερο Χαϊδαρίου επί της εθνικής Αθηνών Κορίνθου και ώρα 19:00.

Το κομβόι των οχημάτων θα ξεκινήσει 19:30 και μέσω της παλαιάς εθνικής θα καταλήξει στην παραλία Μεγάρων (περιοχή Βαρέα). Δίπλα στη θάλασσα στο φιλόξενο χώρος του Kozi Beach Bar όπου θα υπάρχει φαγητό και ποτό, καθώς και δυνατότητα για νυχτερινό μπάνιο υπό το φως του φεγγαριού! Δεκτά όλα τα ιστορικά οχήματα καθώς και youngtimer. Κόστος συμμετοχής 40€ ανά όχημα (2 άτομα) όπου περιλαμβάνει το φαγητό (χωρίς ποτά) την ασφάλεια της εκδήλωσης και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής. Θα υπάρχει άδεια από την τροχαία για την κίνηση των οχημάτων. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής Τιμολέων Τσοκανής 6986987770 και Χρήστος Ντάγκαλος 6975854056

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.