Ράλλυ Αμαζών στις 30/6

By  |  0 Comments

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Ράλλυ Αμαζών, στις 30 Ιουνίου, θα είναι μια καθαρά γυναικεία υπόθεση…

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν Αμιγώς γυναικεία πληρώματα αλλά και μικτά πληρώματα με οδηγό όμως πάντα την αμαζόνα! Τα οχήματα πρέπει να είναι πιστοποιημένα ιστορικά οχήματα ηλικίας άνω των 30 ετών αλλά και youngtimers. H εκκίνηση θα δοθεί στην πλατεία Ελαιών (Θανόπουλος), στην Κάτω Κηφισιά και τα πληρώματα θα καλύψουν μια διαδρομή συνολικού μήκους 175 χιλιομέτρων και θα διαγωνιστούν σε έναν άγνωστο ακόμη αριθμό ειδικών δοκιμασιών. Τα οχήματα θα “ταξιδέψουν” μέσω Αυλώνας, Οινόφυτα, Μουρίκη, Λουκίσια, Γέφυρα Χαλκίδας και θα επιστρέψουν στην πλατεία Ελαιών στην Κηφισιά (Θανόπουλος). 

Αναλυτικά:

Τα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα «αντίκες», ηλικίας 30 έως και 90 ετών, θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Ελαιών, στην Κηφισιά στις 10:00 προκειμένου να τα θαυμάσει το κοινό.
Στις 11:00 οι συμμετέχοντες θα εκκινήσουν για μια όμορφη διαδρομή 175 χιλιομέτρων στην διάρκεια της οποίας θα διαγωνιστούν σε έναν μικρό αριθμό ειδικών δοκιμασιών, με κατεύθυνση τα Οινόφυτα, περνώντας από Μουρίκη, Λουκίσια, Γέφυρα Χαλκίδας και επιστροφή στην πλατεία Ελαιών στην Κηφισιά. Το Ράλλυ θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Διεθνή Κώδικα Εκδηλώσεων της FIVA, τον ισχύοντα Γενικό Κανονισμό Ράλλυ Ακριβείας της ΦΙΛΠΑ και τα τυχόν συμπληρωματικά Δελτία Πληροφοριών που θα εκδοθούν.

Έπαθλα απονέμονται στο 1ο, 2ο και 3ο αμιγώς γυναικείο πλήρωμα (οδηγός – συνοδηγός) και στο 1ο, 2ο και 3ο μεικτό πλήρωμα. Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει στη λέσχη την Τετάρτη 3/7/2019 στις 7.30μμ.

Το παράβολο συμμετοχής για διμελές πλήρωμα ανέρχεται σε €35 και περιλαμβάνει τα έξοδα διοργάνωσης, έπαθλα και την ασφαλιστική κάλυψη της εκδήλωσης. Δηλώσεις Συμμετοχής στο www.philpa.gr. Λήξη Συμμετοχών Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 στις 21:00.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Ράλλυ Αμαζών θα είναι μια καθαρά γυναικεία υπόθεση... Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν Αμιγώς γυναικεία πληρώματα αλλά και μικτά πληρώματα με οδηγό όμως πάντα την αμαζόνα! Τα οχήματα πρέπει να είναι πιστοποιημένα ιστορικά οχήματα ηλικίας άνω των 30 ετών αλλά και youngtimers. H εκκίνηση θα δοθεί στην πλατεία Ελαιών (Θανόπουλος), στην Κάτω Κηφισιά και τα πληρώματα θα καλύψουν μια διαδρομή συνολικού μήκους 175 χιλιομέτρων και θα διαγωνιστούν σε έναν άγνωστο ακόμη αριθμό ειδικών δοκιμασιών. Τα οχήματα θα "ταξιδέψουν" μέσω Αυλώνας, Οινόφυτα, Μουρίκη, Λουκίσια, Γέφυρα Χαλκίδας και θα επιστρέψουν στην πλατεία Ελαιών στην Κηφισιά (Θανόπουλος). Κρατήστε την ημερομηνία! Περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες ημέρες!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.