Κατάληψη του βάθρου (video)

By  |  0 Comments

Οι Dariusz Polonski, Zelindo Melegari και Andrea Nucita κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις του ERC2 στο Roma Capitale Rally, αγώνας που προσμετρά και στο Abarth Rally Cup.

Στο Roma Capitale Rally, 5ο αγώνα του ERC και 4ο του Abarth Rally Cup, το Abarth 124 rally, απέδειξε την ταχύτητα και την αξιοπιστία του κατακτώντας τις 3 πρώτες θέσεις στο ERC2. Ο Πολωνός Dariusz Polonski της ομάδας Rallytechnology βρέθηκε μπροστά από τους Ιταλούς Zelindo Melegari και Andrea Nucita της Bernini Rally που σφράγισαν την απόλυτη κυριαρχία του Abarth 124 rally στην κατηγορία.  

Dariusz Polonski (Rallytechnology): “Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Ο αγώνας ήταν πολύ γρήγορος και ταίριαζε στο Abarth 124. Πλέον έχω αρκετά καλή αίσθηση του αυτοκινήτου και η ευχαριστώ για την ιδιαίτερα ζεστή παρουσία του κόσμου.”

Zelindo Melegari (Bernini Rally): “Το Abarth 124 rallyήταν πολύ αποτελεσματικό σε αυτές τις επιφάνειες. Σε αυτό τον αγώνα προσπάθησα να καταλάβω το αυτοκίνητο και τελικά κατέκτησα τη δεύτερη θέση.”

Andrea Nucita (Bernini Rally): “Αποδείξαμε την ανταγωνιστικότητα του αυτοκινήτου σε αυτού του είδους τις επιφάνειες όπου μπορούμε να κινούμαστε αρκετά κοντά στα τετρακίνητα μοντέλα. Το αποτέλεσμα μας είναι θετικό για το πρωτάθλημα.”

Το Roma Capitale Rally αποτελεί και τον 5ο γύρο του κυπέλλου FIA R-GT, με το Abarth 124 rally να υπερασπίζεται τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέκτησε πέρυσι με το Ιταλικό μοντέλο ο Γάλλος Raphael Astier. Φέτος η επιτυχία μοιάζει να επαναλαμβάνετε με τις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας μέχρι στιγμής να καταλαμβάνονται από οδηγούς με Abarth.

Βαθμολογία του Abarth Rally Cup

1)      Nucita – Ferrara (ITA) – 77 βαθμοί

2)      Polonski – Sitek (POL) – 76 βαθμοί

3)      Monarri – Chamorro (SPA) – 25 βαθμοί

4)      Garcia Perez – Diaz Negrin (SPA) και Zelindo Melegari (ITA) – 18 βαθμοί

5)      Nitišs- Kulšs (LVA) – 12 βαθμοί

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.