Το νέο Ford Ranger Raptor πάει Ιππόδρομο!

By  |  0 Comments
  • H Ford Motor Ελλάς δίνει δυναμικό «παρών» στο 2ο Off Road Adventure Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου 2019 στον πάντοτε φιλόξενο χώρο του Ιπποδρόμου Αθηνών, στο Μαρκόπουλο Αττικής
  • Δίπλα σε καταξιωμένους Έλληνες οδηγούς αγώνων, το Ranger Raptor – η εντυπωσιακή και ταχύτερη έκδοση του  κορυφαίου pick up μοντέλου της Ευρώπης – θα προσφέρει ύστερα από κλήρωση και ανά 60 λεπτά μία μοναδική εμπειρία συνοδήγησης στη γρήγορη χωμάτινη πίστα του Ιπποδρόμου Αθηνών
  • Την ίδια στιγμή, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Ford Motor Ελλάς θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα πιο δημοφιλή SUV και pickup μοντέλα της εταιρείας, όπως τα Kuga και EcoSport, καθώς και το νέο Ranger

Λίγες μόλις ώρες μας χωρίζουν πλέον από τα εγκαίνια του 2ου Off Road Adventure Festival  που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις φιλόξενες εγκαταστάσεις και τις ειδικά διαμορφωμένες χωμάτινες πίστες του Ιπποδρόμου Αθηνών, στο Μαρκόπουλο Αττικής, το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου.

Πλήθος SUV, crossover, off road αλλά και pick up μοντέλων της ελληνικής αγοράς, σε συνδυασμό με μία μεγάλη ποικιλία παράλληλων εκδηλώσεων, αναμένεται να προσφέρουν στους μεγάλους και… μικρούς επισκέπτες του 2ου Off Road Adventure Festival μοναδικές στιγμές χαλάρωσης αλλά και έντονες συγκινήσεις.

Η Ford Motor Ελλάς, θα έχει δυναμική παρουσία στη φετινή διοργάνωση, εκθέτοντας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο τα πιο δημοφιλή SUV και pick up μοντέλα της γκάμας της. Έτσι, οι επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρείας στο 2o Οff Road Adventure Festival θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να «αφουγκραστούν» μοντέλα όπως το Kuga, το EcoSport, αλλά και το νέο Ranger, το best seller pick up μοντέλο της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ!

Ειδικά για τις ανάγκες του φετινού φεστιβάλ, η Ford Motor Ελλάς «επιστράτευσε» τις υπηρεσίες του νέου Ranger Raptor – της ταχύτερης έκδοσης του κορυφαίου pick up της Ευρώπης – το οποίο  ανά μία ώρα και καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα προσφέρει σε όσους κληρωθούν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν στο δεξί του κάθισμα απολαμβάνοντας μία σπάνια όσο και μοναδική εμπειρία συνοδήγησης στη γρήγορη χωμάτινη πίστα του Ιπποδρόμου Αθηνών, δίπλα σε καταξιωμένους Έλληνες οδηγούς αγώνων.

Το εντυπωσιακό Ford Ranger Raptor που φέρει την υπογραφή της Ford Performance είναι κατασκευασμένο για γρήγορη οδήγηση εκτός δρόμου και διαθέτει δυνατότητες κίνησης παντός εδάφους. Αυτό το «καθαρόαιμο desert racer», όπως έχει χαρακτηριστεί από τον ειδικό Τύπο, είναι εφοδιασμένο με ενισχυμένο σασί, ανάρτηση αγωνιστικών προδιαγραφών, 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και 6 προγράμματα οδήγησης. Μεταξύ αυτών, το πρόγραμμα Baja, εμπνευσμένο από το διάσημο Baja Desert Rally, ρυθμίζει κατάλληλα την απόκριση κινητήρα και κιβωτίου καθώς και τη λειτουργία του συστήματος ελέγχου ευστάθειας, για οδήγηση εκτός δρόμου με υψηλές ταχύτητες.

Όλα λοιπόν έτοιμα για μία συναρπαστική και πρωτόγνωρη εκτός δρόμου εμπειρία συνοδήγησης με το καθαρόαιμο Ranger Raptor. Μην την χάσεις!

Τα Highlights του νέου Ford Ranger Raptor

  • Κινητήρας ντίζελ 2.0L με ισχύ 213 ίππων και ροπή 500 Nm
  • Αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων
  • Σύστημα μετάδοσης Terrain Management με 6 προγράμματα λειτουργίας (Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mad/Sand, Rock και Baja)
  • Αμορτισέρ αγωνιστικών προδιαγραφών της Fox Racing με σύστημα Position Sensitive Damping
  • Τροχοί 285/70 R17 σε συνδυασμό με ελαστικά παντός εδάφους της BFGoodrich

Μοναδικά στοιχεία εσωτερικής και εξωτερικής σχεδίασης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.