Επί των επάλξεων ο Στράτος

By  |  0 Comments

Για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν ο Στράτος Φωτεινέλης και οι συνεργάτες του θα σας μεταφέρουν στον υπέροχο κόσμο των αγώνων αυτοκινήτου, των νέων μοντέλων αλλά και όλης της δράσης στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, στους 2 ή στους 4 τροχούς.   

Από τις 15 Οκτωβρίου ξεκινά η φετινή παρουσία των τριών εκπομπών που έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό. Το “Πάνω από τα Όρια”, το “R-Evolution” και τα “Πανελλήνια και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Αυτοκινήτου”. Τρεις διαφορετικές εκπομπές που θα προβάλλονται και φέτος μέσα από τη συχνότητα του ATTICA TV, από το δίκτυο της Hellas Net αλλά και από συχνότητες πολλών περιφερειακών καναλιών.

            Η ανανέωση της προηγούμενης περιόδου, συνδυάστηκε με τους άκρως ενδιαφέροντες καλεσμένους αλλά και τις εξαιρετικές συνεργασίες προκειμένου η δράση και η ενημέρωση να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και από κάθε γωνιά του πλανήτη. Το ίδιο ισχύει και φέτος με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά να ενισχύονται ακόμη περισσότερο και να υπόσχονται ακόμη πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.