Στην Κύπρο έχουν λύσεις

By  |  0 Comments

Η Ομοσπονδία Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου ΟΚΑΚ, έχει πετύχει να φιλοξενήσει στην Κύπρο και να διοργανώσει την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FIVA για το 2019. Το γεγονός, που τιμά ιδιαίτερα την Κύπρο (πόσο πίσω είμεθα…), θα διεξαχθεί από τις 14 μέχρι τις 16 Νοεμβρίου.

Με την ευκαιρία της Συνέλευσης της FIVA, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με Κλασσικά Αυτοκίνητα οι οποίες θα έχουν παγκύπρια εμβέλεια και διοργανώνονται από τις (7) Λέσχες μέλη της ΟΚΑΚ, με τη συνεργασία και άλλων Λεσχών Κλασικών Οχημάτων.

Η κύρια εκδήλωση “Classic Journeys” θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, στο Mall of Cyprus, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου. Κλασικά οχήματα θα εκκινήσουν ξεχωριστά από τέσσερις μεγάλες πόλεις, την Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο και με προκαθορισμένη ειδική πορεία/περιήγηση θα αφιχθούν στον κοινό χώρο συνάντησης στο Mall of Cyprus όπου εκεί θα σταθμεύσουν με βάση την χρονολογία κατασκευής, τη χώρα προέλευσης και τον κατασκευαστή, σε μια ξεχωριστή και μοναδική Έκθεση Κλασικών Οχημάτων. Στον ίδιο χώρο θα υπάρξουν και διάφορες άλλες δράσεις ανοικτές στο κοινό.

Οι αφίξεις των οχημάτων από την κάθε πόλη αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 12 το μεσημέρι, επομένως οι αναχωρήσεις από τις τοποθεσίες εκκίνησης θα είναι διαφορετικές. Στα σημεία εκκίνησης της κάθε πόλης, αναμένεται να συγκεντρωθούν τα οχήματα τουλάχιστον 2 ώρες προηγουμένως, ούτως ώστε να δοθεί η ευκαιρία, όπου εφαρμόζεται, να διοργανωθούν και τοπικές εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή τοπικών παραγόντων, όπως ο οικείος Δήμαρχος και άλλοι.

Στην Λευκωσία, η Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου – Φίλοι Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου (LESPA- FIPA), η Λέσχη Mercedes Benz Κύπρου (MBCC) και η Λέσχη Περιήγησης Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου (CCCTC), συνδιοργανώνουν την τοπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας και στον χώρο μπροστά στο Ocean Basket.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση katsioloudes@hotmail.com το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή, αναφέροντας μάρκα, μοντέλο, χρονολογία κατασκευής του οχήματος που θέλετε να δηλώσετε.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πέτρο Κατσιολούδη στο 99609744 ή την Μόνικα Παπαδοπούλου στο 22333899.

η Ομοσπονδία Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου ΟΚΑΚ, στην οποία ανήκουμε σαν Μέλη, έχει πετύχει να φιλοξενήσει στην Κύπρο και να διοργανώσει την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FIVA για το 2019. Το γεγονός, που τιμά ιδιαίτερα τη χώρα μας, θα διεξαχθεί από τις 14 μέχρι τις 16 προσεχούς Νοεμβρίου. Με την ευκαιρία της Συνέλευσης της FIVA, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με Κλασσικά Αυτοκίνητα οι οποίες θα έχουν παγκύπρια εμβέλεια και διοργανώνονται από τις (7) Λέσχες μέλη της ΟΚΑΚ, με τη συνεργασία και άλλων Λεσχών Κλασικών Οχημάτων. Η κύρια εκδήλωση “Classic Journeys” θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, στο Mall of Cyprus, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου. Κλασικά οχήματα θα εκκινήσουν ξεχωριστά από τέσσερεις μεγάλες πόλεις, την Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο και με προκαθορισμένη ειδική πορεία/περιήγηση θα αφιχθούν στον κοινό χώρο συνάντησης στο Mall of Cyprus όπου εκεί θα σταθμεύσουν με βάση την χρονολογία κατασκευής, τη χώρα προέλευσης και τον κατασκευαστή, σε μια ξεχωριστή και μοναδική Έκθεση Κλασικών Οχημάτων. Στον ίδιο χώρο μάλλον θα έχουμε και διάφορες άλλες δράσεις ανοικτές στο κοινό. Οι αφίξεις των οχημάτων από την κάθε πόλη αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 12 το μεσημέρι, επομένως οι αναχωρήσεις από τις τοποθεσίες εκκίνησης θα είναι διαφορετικές. Στα σημεία εκκίνησης της κάθε πόλης, αναμένεται να συγκεντρωθούν τα οχήματα τουλάχιστον 2 ώρες προηγουμένως, ούτως ώστε να δοθεί η ευκαιρία, όπου εφαρμόζεται, να διοργανωθούν και τοπικές εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή τοπικών παραγόντων, όπως ο οικείος Δήμαρχος και άλλοι. Στην Λευκωσία, η Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου – Φίλοι Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου (LESPA- FIPA), η Λέσχη Mercedes Benz Κύπρου (MBCC) και η Λέσχη Περιήγησης Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου (CCCTC), συνδιοργανώνουν την τοπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας και στον χώρο μπροστά στο Ocean Basket. Καλείστε ως μέλος της Λέσχης μας, να δηλώσετε συμμετοχή του κλασικού σας οχήματος στην τοπική εκδήλωση και στο “Classic Journeys”. Ο αριθμός θέσεων στην παγκύπρια εκδήλωση είναι περιορισμένος και θα επιλεγούν οχήματα με κριτήρια όπως χρονολογία κατασκευής, χώρα προέλευσης, σπανιότητα του μοντέλου κ.α. Επομένως, δήλωση συμμετοχής δεν συνεπάγεται και ταυτόχρονη επιβεβαίωση συμμετοχής στην εκδήλωση. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν από την Οργανωτική Επιτροπή κατ’ιδίαν. Παρακαλούμε όπως αποστείλετε μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση katsioloudes@hotmail.com το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή, αναφέροντας μάρκα, μοντέλο, χρονολογία κατασκευής του οχήματος που θέλετε να δηλώσετε. Για περαιτέρω απορίες/εξηγήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ίδιο τον Πέτρο Κατσιολούδη στο 99609744 ή την Μόνικα Παπαδοπούλου στο 22333899.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.