Επιστροφή στις επιτυχίες για Alfa Romeo Racing

By  |  0 Comments

Tο Grand Prix της Βραζιλίας, η Alfa Romeo Racing Formula 1 Team, επέστρεψε στις επιτυχίες με τα δύο μονοθέσια της να τερματίζουν στην 4η (Kimi Räikkönen) και 5η θέση (Antonio Giovinazzi) αντίστοιχα. Η πρόοδος που πραγματοποίησε η ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες απέδωσε με αποτέλεσμα στον αγώνα του Sao Paulo η ομάδα να πετύχει την καλύτερη επίδοση της χρονιάς βρισκόμενη μόλις μία ανάσα από το βάθρο. 

Frédéric Vasseur – Επικεφαλής της ομάδας Alfa Romeo Racing και CEO της Sauber Motorsport AG

«Μπορούμε να είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για αυτό το αποτέλεσμα. Το να έχουμε και τα δύο μονοθέσια μας μόλις μία ανάσα από το βάθρο είναι η ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά που έκαναν όλα τα μέλη της ομάδας μας. Δεν απογοητευτήκαμε στους αγώνες που ήμασταν άτυχοι και τώρα μπορούμε να πανηγυρίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα της σαιζόν. Δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο συστατικό, απλά όλοι έκαναν άψογα τη δουλειά τους, από τους οδηγούς, μέχρι και τους ανθρώπους στη βάση της ομάδας. Κάναμε μεγάλη πρόοδο στους τελευταίους αγώνες, αλλά τελικά σήμερα αυτό κεφαλαιοποιήθηκε και στο αποτέλεσμα. Τώρα μπορούμε να κοιτάζουμε μπροστά για τον αγώνα στο Abu Dhabi ώστε να ολοκληρώσουμε ιδανικά τη χρονιά.»

Kimi Räikkönen (αριθμός μονοθεσίου 7 – “Stelvio”)

4η θέση, Ταχύτερος Γύρος 1:13.135

«Είναι τέλειο που επιτέλους μπορούμε να πανηγυρίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα της ομάδας. Ήταν μια καλή ημέρα και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα της σκληρής μας δουλειάς. Στο μεγαλύτερο μέρος ήμασταν σχετικά μόνοι, αλλά στο τέλος βρεθήκαμε στο κέντρο της μάχης. Είμαι απογοητευμένος που στο τέλος δεν καταφέραμε να περάσουμε τον Sainz και να βρεθούμε εμείς στο βάθρο. Είχαμε την ταχύτητα να τα καταφέρουμε, αλλά τελικά δεν ήταν εφικτό. Πάντα θέλεις κάτι περισσότερο, αλλά αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι και τα δύο μονοθέσια μας είναι στη βαθμολογούμενη δεκάδα.»

Antonio Giovinazzi (αριθμός μονοθεσίου 99 – “Giulia”)

5η θέση, Ταχύτερος Γύρος 1:13.020

«Είμαι πολύ χαρούμενος, τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα. Ήταν ένας τέλειος αγώνας και ένας φανταστικός τρόπος να γιορτάσω την ανανέωση του συμβολαίου μου για την επόμενη χρονιά. Είχαμε εξαιρετική εκκίνηση και πολύ καλή στρατηγική ειδικά μετά το τελευταίο safety car. Οι τελευταίοι 10 γύροι ήταν πολύ δύσκολοι, αλλά καταφέραμε να διατηρήσουμε τη θέση μας. Όλοι στην ομάδα έκαναν εξαιρετική δουλειά και μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι . Βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα και τώρα μπορούμε να εστιάσουμε στο  Abu Dhabi και να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.