Νικητές οι Μουστάκας-Μουστάκας

By  |  0 Comments

O AC3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργάνωσε με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α) και υπό την Αιγίδα του Δήμου Φυλής, το Time Speed Distance Regularity Rally το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019. Το T.S.D. Regularity Rally σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από 2 έμπειρες λέσχες κατόπιν άψογης συνεργασίας κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων. Ήταν μία εκδήλωση σταθερής Μ.Ω.Τ. έξω από τα συνηθισμένα, στη σχεδίαση, εκτέλεση, κανονισμό, αθλοθέτηση με σκοπό την ασφαλή οδηγική απόλαυση και ευχαρίστηση των πληρωμάτων. Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες βοήθησαν να υλοποιηθεί στο έπακρο ο σχεδιασμός της εκδήλωσης.


        Στην αφετηρία στη Φυλή βρέθηκαν 37 πληρώματα όπου στις 10:30  έλαβαν εκκίνηση από την Αντιδήμαρχο Δήμου Φυλής κ. Λιάκου τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Φυλής κ. Βλάχο Δ. και τον σύμβουλο οδικής ασφάλειας Περιφέρειας Αττικής, παρουσία κατοίκων και φίλων του ιστορικού αυτοκινήτου. Το επίπεδο συναγωνισμού ήταν και φέτος πολύ υψηλό αφού η λίστα συμμετοχών περιελάμβανε πολλούς πρωταγωνιστές του Ελληνικού Πρωταθλήματος Regularity, αρκετοί εξ αυτών με εμπειρία αγώνων του εξωτερικού και μάλιστα  πληρώματα που συμμετέχουν στο διεθνούς φήμης Rallye Monte Carlo Historique.
      Στις 26 χρονομετρήσεις που έγιναν με το σύστημα “chronopist”/ΣΙΣΑ, η άμεση αναμετάδοση τους επέτρεψε στον εκδότη αποτελεσμάτων Πρόεδρο του ΣΙΣΑ να τα αναρτήσει εντός 60 λεπτών από τον τερματισμό των πληρωμάτων, και να γίνει σε 90 λεπτά η απονομή επάθλων.
     Μετά από συνεχείς ανακατατάξεις  στην κορυφή, νικητές της εκδήλωσης αναδείχθηκαν οι Μουστάκας Σ- Μουστάκας Ν. με Alfa Romeo Alfasud. Στην κατηγορία με υψηλή Μ.Ω.Τ  αμέσως μετά τους νικητές κατετάγησαν οι Κονταράτος Θ.- Ιατρίδης Ι. με Porsche 911 και Δελαπόρτας Γ.-«Huffy» με VW Golf Gti. Στην κατηγορία μεσαίας ΜΩΤ είχαμε καθολική επικράτηση 3 ΜΙΝΙ, του¨θρύλου¨ που  φέτος γιορτάζει τα 60 χρόνια! Γεωργακόπουλος Γ. – «ΤSΙΤ» Morris Mini, Κουνέλης Δ. – Κουνέλης Α. Mini Cooper, Δούρος Τ.- Μποζιονέλος Γ. Μini. Στην κατάταξη για αυτοκίνητα χωρίς συνδεδεμένα όργανα απόστασης – χρόνου(Α/Ο) υψηλότερα τερμάτισαν 3 πληρώματα με Ιταλικά αυτοκίνητα : Λάγγας Γ.-Μαλτέζου Ε. με Alfa Romeo 75, Θεοδοσίου Β.-Νασόπουλος Λ. με Alfa Romeo Berlina,  Βαξεβανίδης Γ- Βαξεβανίδης Η. με Lancia Delta.
     

Ο Πρόεδρος  της Δημοτικής Ενότητας Φυλής που πραγματοποίησε την απονομή επάθλων στους νικητές και διακριθέντες δήλωσε ενθουσιασμένος και ότι επιθυμία του Δήμου είναι να επαναληφθεί η εκδήλωση και του χρόνου, όπως ζητήθηκε και από πολλά πληρώματα, που πλέον αποτελεί και επιδίωξη της οργανωτικής επιτροπής. Ο διοργανωτής ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Φυλής για την στήριξη και την άψογη οργανωτική συνεργασία και τον υποστηρικτή μας  www.sptableware  για τα δώρα που προσέφερε σε διακριθέντα πληρώματα. Εκτός από τα μέλη των Σ.Ι.Σ.Α και AC3 που συμμετείχαν ευχαριστεί επίσης τα πληρώματα από τις λέσχες, ΦΙΛΠΑ, ΑΣΜΑ, ΑΛΑΛ, Α.Π.Π.Λ.Ε καθώς και τους CMC, SPTableware, Capitol. Και του χρόνου!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.