Ομορφιές στη Μαρίνα

By  |  0 Comments

Στον πανέμορφο χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου, η ΦΙΛΠΑ διοργάνωσε το 16ο Concours d’ Elegance, μια από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις της χρονιάς για το Κλασσικό αυτοκίνητο.

Ο καιρός ήταν ο μεγάλος σύμμαχος ακόμη μια φορά και από νωρίς το πρωί τα ιστορικά οχήματα, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, παρατάχθηκαν σε ομάδες για να τα θαυμάσουν οι χιλιάδες επισκέπτες αλλά και να τα εξετάσει η επιτροπή και να τα βαθμολογήσει. Συνολικά 70 καλογυαλισμένες καλλονές και 20 μοτοσικλέτες διεκδίκησαν ένα βραβείο στον πιο σημαντικό διαγωνισμό της χώρας μας.

Φέτος στο Concours d’Elegance στον Φλοίσβο η ΦΙΛΠΑ πρωτοτύπησε! Παράλληλα με τον κλασσικό διαγωνισμό των ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών “έτρεξε” και έναν διαγωνισμό για την καλύτερη “Ένδυση Εποχής”. Τα βραβεία ήταν δύο: ένα για την καλύτερη ατομική ένδυση και ένα για την καλύτερη ένδυση ζευγαριού. Η κριτική επιτροπή δυσκολεύτηκε να επιλέξει τους νικητές γιατί οι συμμετοχές ήταν η μία καλύτερη από την άλλη.

Η εκδήλωση είχε και φέτος την μουσική επένδυση του εκπληκτικού συγκροτήματος Jiggerbugs που “έντυσε” την εκδήλωση με μουσική εποχής!  

Best of Show αναδείχθηκε το υπέροχο και σπάνιο SEAT NARDI VIGNALE 750 GT του 1964 του Αλέξανδρου Βαζαίου. Το βραβείο Κοινού πήρε το JAGUAR E-TYPE S1 2+2 του 1967 του Νικόλα Βαζάκα. Στις μοτοσικλέτες έως το 1950 πρώτο βραβείο πήρε η LAVERDA SF 750 του 1973 του κου  Ματσανίκα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.