Η Κατερίνα στο Στράτο

By  |  0 Comments

H Κατερίνα Χαλιβελάκη εν μέσω εξελίξεων παραχωρεί στον Στράτο Φωτεινέλη μια ξεχωριστή τηλεοπτική συνέντευξη, για το πως αποχαιρέτησε το 2019 το ελληνικό motorsport αλλά και για το πως υποδέχεται το 2020. 

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00. Την Κυριακή την ίδια ώρα προβάλλονται οι εκπομπές “R-Evolution” και μισή ώρα τα “Παγκόσμια Πρωταθλήματα”.

Όλες οι εκπομπές προβάλλονται μέσα από το Δίκτυο της HELLAS NET, καθώς και από το Star Κεντρικής Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας και τα κανάλια TV Super και Αχάια TV στην Πελοπόννησο.

Παράλληλα οι εκπομπές αναρτώνται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, στη διεύθυνση

https://www.facebook.com/panoapotaoria

Καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στο Κανάλι 1

               Καθημερινή θα είναι πλέον η παρουσία του αυτοκινήτου στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά, το Κανάλι 1 στους 90,4FM. O Στράτος Φωτεινέλης και οι συνεργάτες του θα μεταφέρουν από Δευτέρα έως και Παρασκευή και από τις 16:00 μέχρι τις 17:00 όλα τα νέα γύρω από το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα αλλά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα. Οδική ασφάλεια, εμπορική δραστηριότητα, νέα μοντέλα και άνθρωποι των ελληνικών εταιρειών, ιστορικά αυτοκίνητα και πολύ ελληνικό και διεθνές motorsport θα είναι όλα όσα θα απασχολούν τον Στράτο Φωτεινέλη καθημερινά από τις 16:00 έως τις 17:00 μέσα από τη συχνότητα των 90,4 και το Κανάλι 1 του Πειραιά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.