Δώρα αγάπης!

By  |  0 Comments

Το να θέλουμε να χαρίζουμε χαρά στους αγαπημένους μας, προσφέροντάς τους δώρα διαλεγμένα με περισσή φροντίδα, είναι κάτι που δεν έχει εποχή. Μία ιδιαίτερα δημοφιλής περίοδος ανταλλαγής δώρων είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου. Η MINI Lifestyle Collection περιέχει ενδιαφέρουσες εναλλακτικές προτάσεις για να αποφύγετε τις ευχετήριες κάρτες, τα σοκολατάκια και τα λουλούδια.

Κλασικό στυλ, μοντέρνα εμφάνιση και γνήσια αίσθηση MINI.

Υλικά υψηλής ποιότητας, κατασκευή υψηλής ακρίβειας και εκφραστική σχεδίαση είναι το σήμα κατατεθέν των ειδών ένδυσης της MINI Lifestyle Collection. Σε κλασικό στυλ και με μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς, το Ανδρικό MINI Colour Block Wordmark T-Shirt (Προτεινόμενη τιμή λιανικής 32€) είναι ένα κομψό ρούχο για κάθε περίσταση. Κοντά μανίκια, στρογγυλή λαιμόκοψη και ίσιο στρίφωμα δημιουργούν μία παραδοσιακή γραμμή. Γκρι T-shirt από 100% βαμβάκι σε ποιότητα ζέρσεΐ με λογότυπο MINI μπροστά, σε έντονο Coral ή Black φόντο. Η σχεδίαση του Γυναικείου MINI Wordmark T-Shirt (Προτεινόμενη τιμή λιανικής 32€) είναι χαλαρή και ξεχωριστή. Απόχρωση Coral, από 100% βαμβάκι, ποιότητας ζέρσεΐ. Το λογότυπο MINI μπροστά σε ίδια απόχρωση προσδίδει μία νότα μοναδικότητας.

Το γυναικείο φούτερ MINI Logo Patch Sweatshirt (Προτεινόμενη τιμή λιανικής 82€) διατίθεται σε ζωηρή Coral απόχρωση. Το κομψό φούτερ με κουκούλα αποτελείται από 100% βαμβάκι και συνδυάζει γνήσια αίσθηση MINI με υψηλό επίπεδο άνεσης. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κλασικού φούτερ είναι κουκούλα με κορδόνι, τσέπη καγκουρό και λογότυπο MINI σε μαύρο φόντο.

Κομψότητα και πρακτικότητα στα ταξίδια.

Τα είδη ταξιδιού και τα αξεσουάρ της MINI Lifestyle Collection χαρίζουν μία στιλάτη εμφάνιση. Το MINI Trolley (Προτεινόμενη τιμή λιανικής 180€) σε Coral χρώμα, είναι μία ανθεκτική σκληρή βαλίτσα με λογότυπο MINI στο εμπρός τμήμα. Με χωρητικότητα 76 λίτρων, τέσσερα ροδάκια, τηλεσκοπική λαβή, αδιάβροχο φερμουάρ και κλειδαριά TSA, παρέχει ασφάλεια και άνεση στο ταξίδι. Στο εσωτερικό, το MINI Trolley περιλαμβάνει πρακτικές θήκες, ιμάντες πρόσδεσης και μία αφαιρούμενη θήκη με φερμουάρ.

Το σημειωματάριο MINI Cloth-bound Notebook (Προτεινόμενη τιμή λιανικής 13€), ένα ακόμα Coral αξεσουάρ, είναι ιδανικό για σημειώσεις σχετικές με τα ταξίδια σας. Περιλαμβάνει 240 σελίδες σημειώσεων από χαρτί πιστοποιημένο κατά FSC και είναι δεμένο με σκληρό εξώφυλλο από υφασμάτινη επένδυση υψηλής ποιότητας. Διαθέτει μαγνητικό κούμπωμα, λογότυπο MINI που κάνει χρέη συνδετήρα, και ειδική θέση για στυλό.

Αγαπημένα αξεσουάρ για τους μικρούς φίλους της MINI.

Το υφασμάτινο αυτοκινητάκι MINI Knitted Car (Προτεινόμενη τιμή λιανικής 43€) αποπνέει γνήσια αίσθηση MINI και σε προκαλεί να το αγκαλιάσεις. Το υφασμάτινο αγωνιστικό μοντέλο για τους λιλιπούτειους οπαδούς της μάρκας διατίθεται σε χρωματισμούς British Green, Island Blue και Chili Red. Στη μικρή έκδοση με μήκος 26 cm, πλάτος 14 cm και ύψος 13 cm, έχει τις διαστάσεις του 3θυρου ΜΙΝΙ. Ένα μαλακό υλικό πλήρωσης σε συνδυασμό με ακαταμάχητες κεντημένες λεπτομέρειες όπως προβολείς, πίσω φώτα και πινακίδες κυκλοφορίας μυούν τους μικρούς μας φίλους στην έννοια της διασκεδαστικής οδήγησης.

Η μινιατούρα MINI Cooper S Pull Back (Προτεινόμενη τιμή λιανικής 8€) μετατρέπει την παιδική κρεβατοκάμαρα σε αγωνιστική πίστα. Διαθέσιμες σε χρωματισμούς Chili Red, Electric Blue και Volcanic Orange, αυτές οι μινιατούρες υπό κλίμακα 1:36 κατασκευάζονται από ανθεκτικό πλαστικό και φέρουν μηχανισμό pull-back (‘τράβηξε, άφησε’).

Η MINI Lifestyle Collection διατίθεται στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών MINI.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα:

https://www.mini.com.gr/el_GR/home/accessories/lifestyle-products.html

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.