Ανακοίνωση ΕΟΦΙΛΠΑ

By  |  0 Comments

Σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις Ιστορικών Οχημάτων εξέδωσε η ΕΟΦΙΛΠΑ.

Αγαπητά Μέλη,

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η Χώρα μας, όπως και πολλές ακόμα Χώρες, το τελευταίο διάστημα βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του γνωστού πλέον σε όλους μας ιού με την ονομασία «κορονοϊός COVID – 19».

Για λόγους αποτροπής ή έστω μείωσης του ρυθμού εξάπλωσης του, η Ελληνική Πολιτεία, έχει λάβει μέτρα, μεταξύ των οποίων και η απαγόρευση λειτουργίας χώρων εκδηλώσεων, ενώ μόλις χτες, 10.3.2020, αποφάσισε και την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών μονάδων κάθε βαθμίδας.

Συγχρόνως, με συνεχείς ανακοινώσεις, καλεί όλους τους πολίτες σε αυτοέλεγχο και αυτοπεριορισμό, ώστε και ο καθένας από εμάς να συμβάλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Η Ε.Ο ΦΙΛ.Π.Α, με αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στα μέλη μας όσο και στην υπόλοιπη κοινωνία και παρά το γεγονός ότι δεν έχουν δια Νόμου απαγορευτεί οι εκδηλώσεις ιδιοκτητών ιστορικών οχημάτων, καλούμε τα Μέλη μας να σταθμίσουν όλα τα παραπάνω και συμβάλλοντας όλοι μας, με το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που μάς χαρακτηρίζει, στις προσπάθειες για αποφυγή εξάπλωσης του ιού να αποφύγουν για το αμέσως επόμενο διάστημα την διεξαγωγή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, επαναπρογραμματίζοντας αυτές σε μεταγενέστερο χρόνο.

Με εκτίμηση,

Για το Δ..Σ ΤΗΣ Ε.Ο ΦΙΛ.Π.Α

Δημήτρης Βερναρδάκης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.