Ο Σωκράτης πρόεδρος

By  |  0 Comments

Ο Σωκράτης Τσολακίδης εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων (ΕΠ.Α.) της ΟΜΑΕ, έπειτα από ψηφοφορία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης 5 Μαρτίου 2020.

Σε ηλικία 44 ετών, ο Σωκράτης Τσολακίδης, Πρωταθλητής Ράλλυ Ελλάδας το 2003 και το 2017, αντικαθιστά στη διοίκηση της Επιτροπής Αγώνων τον Δημήτρη Αθανασέκο, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του.

Η ΟΜΑΕ ευχαριστεί θερμά τον κ. Αθανασέκο για τις υπηρεσίες του, τις οποίες προσέφερε ανιδιοτελώς. Στο σύντομο πέρασμά του από τη θέση του Προέδρου της ΕΠΑ, ο κ. Αθανασέκος συνέβαλε αποφασιστικά και επιτυχημένα στην επίλυση προβλημάτων και έθεσε τις βάσεις για την αγωνιστική χρονιά του 2020 με εξαιρετικό αποτέλεσμα, παρά την πίεση του χρόνου και των συνθηκών.

Μετά την εκλογή του, και την αποδοχή της, ο Σωκράτης Τσολακίδης θα προχωρήσει άμεσα στη στελέχωση της ΕΠ.Α., καθώς και των επιμέρους Επιτροπών της για κάθε είδος αγώνων του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.