Ο πρόεδρος στο Στράτο

By  |  0 Comments

Ο νέος πρόεδρος της ΟΜΑΕ, Επαμεινώνδας Φατούρος στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανάληψη της προεδρίας, αποκαλύπτει τα σχέδια για την επόμενη ημέρα του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00. Την Κυριακή το «Πάνω από τα Όρια» προβάλλεται σε επανάληψη στις 10:00, ενώ το απόγευμα από τις 18:00 προβάλλονται οι εκπομπές “R-Evolution” και τα “Παγκόσμια Πρωταθλήματα”.

Όλες οι εκπομπές προβάλλονται μέσα από το Δίκτυο της HELLAS NET, καθώς και από το Star Κεντρικής Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας και τα κανάλια TV Super και Αχάια TV στην Πελοπόννησο.

Παράλληλα οι εκπομπές αναρτώνται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

Παράλληλα και αυτή την εβδομάδα ισχύει το καθημερινό ραδιοφωνικό ραντεβού του Στράτου Φωτεινέλη με τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού 1 του Πειραιά. Τηλεφωνικές επικοινωνίες με πολλούς ανθρώπους με κύριο αντικείμενο την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Η εκπομπή “Autosprint Live” μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 16:00 έως τις 17:00 από τους 90,4 Κανάλι 1 του Πειραιά και διαδικτυακά από το www.kanaliena.gr.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.