H Fiat ετοίμασε για τα παιδιά

By  |  0 Comments

Η πρωτοβουλία #fiatforkids περιλαμβάνει ένα αφιερωμένο στο Fiat 500, Colorbook, το οποίο δημιουργήθηκε για να προσφέρει δημιουργικές ώρες στα παιδιά, αλλά και όλη την οικογένεια.

Με τη σκέψη στα παιδιά, η Fiat, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας #fiatforkids, δημιούργησε ένα ξεχωριστό Colorbook με έμπνευση από το θρυλικό Fiat 500. Οι εικόνες σχεδιάστηκαν ώστε τα παιδιά να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους ζωγραφίζοντας διάφορα 500, αλλά και για να τολμήσουν και οι ενήλικες να δοκιμάσουν τη δημιουργικότητα τους.

Το Colorbook διαθέτει ποικιλία σχεδίων με στόχο να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και να κάνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη την παραμονή στο σπίτι. Η Fiat πάντα κατασκεύαζε αυτοκίνητα φιλικά για τα παιδιά και την οικογένεια. Αυτή την περίοδο που πρέπει να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις μας, η Fiat μας ταξιδεύει νοερά με τα πολύχρωμα οχήματα της, μένοντας σπίτι.

Το Colorbook του Fiat 500 είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.fiat.com/content/dam/fiat/cross/Fiat_colorBook.pdf?fbclid=IwAR0qcvXwdIRLb2HqOrE8gBHd2_snyTpyJEe1fbElKas-2Yot-yFV5HaW3Ho

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.