Η Delacey συναντά την Abarth

By  |  0 Comments
  • Για ακόμα μια φορά μοντέλα της Abarth επιλέγονται για να συνοδεύσουν δημοφιλείς μουσικούς. Αυτή τη φορά το 124 Spider συνοδεύει την Delacey,  στο video του καινούργιου της τραγουδιού με τίτλο “Chapel”.
  • Πέρυσι οι Sting και Shaggy βρέθηκαν επίσης πίσω από το τιμόνι ενός Abarth, που τους συνόδευσε στο video του   “Gotta Get Back My Baby” που ξεπέρασε τα 17 εκατομμύρια θεάσεις στο youtube.  

Για ακόμα μια φορά ένα μοντέλο της Abarth επιλέγεται για να πρωταγωνιστήσει στο video clip ενός δημοφιλούς καλλιτέχνη. Μετά τους Sting και Shaggy, η δημοφιλής τραγουδίστρια και τραγουδοποιός από το Λος Άντζελες, Delacey, οδηγεί το Abarth 124 Spider στο video του “Chapel, ενός από τα 13 νέα τραγούδια του προσωπικού της δίσκου με γενικό τίτλο “Black Coffee”.

Η Delacey ξεκίνησε να παίζει πιάνο και να γράφει τραγούδια από την ηλικία των 7 ετών και ανέπτυξε ένα μοναδικό στιλ που την έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Τα τραγούδια που έχει συνθέσει έχουν ξεπεράσει τα 1,5 δισεκατομμύρια θεάσεις, ενώ το “Black Coffee”, ο πρώτος προσωπικός της δίσκος, έρχεται ως το επόμενο βήμα ενός καλλιτέχνη που ήδη στα 26 του χρόνια έχει εντυπωσιάσει τη μουσική σκηνή με τις δυνατότητες της.  

Μπορείτε να δείτε το trailer από το video με την Delacey και το Abarth 124 Spider στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://www.facebook.com/AbarthOfficial/videos/293471184958980/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.