Η SEAT επεκτείνει κατά 3 μήνες την εγγύηση

By  |  0 Comments

Η SEAT επεκτείνει κατά 3 μήνες την εργοστασιακή εγγύηση των οχημάτων της εκείνων των οποίων η κάλυψη έληγε κανονικά τους μήνες Μάρτιο έως Μάιο 2020.
▪ Με αυτήν την πρωτοβουλία, η SEAT επιβεβαιώνει τη δέσμευση για προσφορά των υψηλότερων δυνατών συνθηκών ασφάλειας και διευκόλυνση της κινητικότητας
▪ Το μέτρο εφαρμόστηκε ως συνέπεια των εξαιρετικών συνθηκών που δημιούργησε η υγειονομική κρίση του COVID-19
Η SEAT αποφάσισε να επεκτείνει κατά τρεις μήνες την εγγύηση για τα
οχήματά της εκείνα των οποίων η κάλυψη έληγε κανονικά τους μήνες Μάρτιο έως Μάιο 2020, ως συνέπεια της κατάστασης που προκλήθηκε από το COVID-19.
Λόγω των περιορισμών της κίνησης των πολιτών, είναι πιθανό ορισμένοι από αυτούς, των οποίων η εγγύηση των αυτοκινήτων τους έληγε κανονικά τον Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο του 2020, να μην έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα Εξουσιοδοτημένα SEAT Service. Ως εκ τούτου, η κάλυψη θα επεκταθεί για τρεις επιπλέον μήνες για συμβόλαια εγγύησης που έχουν
λήξει ή θα λήξουν μεταξύ 1ης Μαρτίου 2020 και 31ης Μαΐου 2020.
Η επέκταση αυτή είναι δωρεάν για τον πελάτη και ισχύει τόσο για τη βασική συμβατική εγγύηση για νέα οχήματα, όσο και για την επέκταση εγγύησης SEAT, προκειμένου να προσφέρει σε όλους τους πελάτες τους υψηλότερους δυνατούς όρους ασφάλεια και να διευκολύνει την κινητικότητά τους.
Αυτό το μέτρο είναι μια προσφορά της SEAT σε πλήρως εθελοντική βάση για τους πελάτες της, χωρίς να υποδηλώνει αναγνώριση νομικής υποχρέωσης ή άλλης σχετικής υποχρέωσης στο μέλλον. Επιπλέον, η SEAT εργάζεται σκληρά σε όλες τις αγορές της με τα Επίσημα Δίκτυα Αντιπροσώπων και Εξουσιοδοτημένων Service προκειμένου να προσαρμόσει τις υπηρεσίες και
τις διαδικασίες της, διασφαλίζοντας έτσι όχι μόνο την ασφάλεια των πελατών της, αλλά και καθιερώνοντας την παροχή πρόσθετων υπηρεσιών και πλεονεκτημάτων από το Eξουσιοδοτημένο Δίκτυο SEAT Service.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.