Θερινό Ράλλυ στις 20/6

By  |  0 Comments

Το Θερινό Ράλλυ 2020 (“Attica Challenge”) είναι η ιδανική εκδήλωση για να «ξεμουδιάσετε» τόσο εσείς όσο και το αγαπημένο σας ιστορικό αυτοκίνητο!

Σχεδιάστηκε με στόχο να είναι μια «χαλαρή» επανεκκίνηση των εκδηλώσεων και ως αφορμή για συνάντηση μετά από τρεις περίπου μήνες και λίγο πριν το πριν το καλοκαίρι. 

Η εκκίνηση της εκδήλωσης θα γίνει τo Σάββατο 20/6 στην πλατεία των Θρακομακεδόνων στις 18:30. Οι συμμετέχοντες θα διανύσουν περίπου 100 χιλιόμετρα μέσα από όμορφες διαδρομές της βόρειας Αττικής και θα διαγωνισθούν σε 3 – 4 Ειδικές Διαδρομές, έτσι για ξεσκούριασμα!

Το πρώτο όχημα αναμένεται να τερματίσει κατά τις 21:00 στο πανέμορφο Variboby Club. Εκεί οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν ένα Welcome μπουφέ και ένα παγωτό, που συμπεριλαμβάνονται στα €60 που είναι το κόστος συμμετοχής για πλήρωμα δυο ατόμων. Ξεσκεπάστε το ιστορικό σας λοιπόν και πηγαίνετε να διασκεδάσετε! Περισσότερα εδώ: http://www.philpa.gr/el/253-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CF%85-2020.html

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.