Αντίστροφη μέτρηση για το νέο CUPRA Formentor

By  |  0 Comments

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το λανσάρισμα του νέου CUPRA Formentor. Αυτήν την εβδομάδα ο CUPRA CEO Wayne Griffiths δοκίμασε το Formentor στις εγκαταστάσεις της μάρκας στο Martorell, συνοδευόμενος από τον οδηγό της CUPRA και πρωταθλητή του World Touring Car Championship, Jordi Gené.

Η δοκιμή που πραγματοποιήθηκε ακολουθώντας όλα τα απαιτούμενα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας, σηματοδότησε την έναρξη της παραγωγής του νέου μοντέλου το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του στους δρόμους το φθινόπωρο.

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του CUPRA Formentor τον περασμένο Μάρτιο και την παρουσίαση της νέας οικογένειας CUPRA Leon το Φεβρουάριο στο πλαίσιο των εγκανίων του CUPRA Garage, τα σχέδια της εταιρείας συνεχίζουν να προχωρούν κανονικά. Το πρώτο μοντέλο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη CUPRA θα κατασκευάζεται στη γραμμή παραγωγής 2 στο εργοστάσιο στο Martorell.

Ο Wayne Griffiths τόνισε ότι «το Formentor είναι το πρώτο μοντέλο που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη CUPRA και αντιπροσωπεύει σημείο καμπής στο στόχο μας να κατακτήσουμε τους λάτρεις του αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο. Μετά τα εγκαίνια του CUPRA Garage και την παρουσίαση του CUPRA Leon, το Formentor σηματοδοτεί την έναρξη ενός συναρπαστικού σταδίου και θα αποτελέσει πυλώνα της μάρκας».

Καινοτομία και κομψότητα

Το CUPRA Formentor, το πρώτο 100% μοντέλο CUPRA, θα λανσαριστεί στην αγορά το φθινόπωρο και θα είναι διαθέσιμο με ένα ευρύ φάσμα κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων του 2.0λιτρου TSI κινητήρα βενζίνης με συνολική ισχύ 310 PS (228 kW) και ροπή 400 Nm και από το 2021, του plug-in hybrid κινητήρα με συνολική μέγιστη ισχύ 245 PS (180 kW), ροπή 400 Nm και ηλεκτρική αυτονομία περίπου 50 km.

Αυτό το crossover συνδυάζει το DNA της μάρκας με την τεχνολογία αιχμής, εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση, υψηλής ποιότητας εσωτερικό και προηγμένους κινητήρες υψηλών επιδόσεων. Το Formentor, που πήρε το όνομα του από το πιο όμορφο και άγριο ακρωτήριο στο ισπανικό νησί της Μαγιόρκα, στις Βαλεαρίδες, ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία συνδεσιμότητας και ασφάλειας, όπως το νέο infotainment system με οθόνη 12’’ screen και τα πιο καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Το νέο CUPRA Formentor είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει κομψότητα, καινοτομία και δυναμική εμπειρία οδήγησης. Στοχεύει στην κατηγορία CUV που θα έχει αυξητική τάση τα επόμενα χρόνια. Επιτυχής πρωτοβουλία CUPRA Στον πρόσφατο, πρώτο αγώνα στο Camp Nou έγινε το λανσάρισμα της πρωτοβουλίας της CUPRA ‘Let’s win this match together’, σε συνεργασία με την FC Barcelona.

Οπαδοί από όλο τον κόσμο που έστειλαν φωτογραφίες πανηγυρίζοντας για την ομάδα τους από το σπίτι τους, ήταν ουσιαστικά παρόντες στο παιχνίδι και έφεραν ζεστασιά στους παίκτες κατά την επιστροφή τους στο γήπεδο. Από το λανσάρισμα της πρωτοβουλίας ‘Let’s win this match together’ στις 15 Μαίου, η CUPRA έχει λάβει περισσότερες από 25,000 φωτογραφίες από οπαδούς από όλο τον κόσμο. Οι υποστηρικτές της FC Barcelona μπορούν να συνεχίσουν να στέλνουν φωτογραφίες στον επίσημο ισότοπο της CUPRA.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.