Ένα επιτυχημένο Θερινό

By  |  0 Comments


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο ράλλυ της ΦΙΛΠΑ μετά την απαγόρευση λόγω της επιδημίας.

Συνολικά 52 πληρώματα απόλαυσαν την πανέμορφη διαδρομή που είχε σχεδιάσει ο Γιώργος Βάλληνδας , ο αλυτάρχης του αγώνα και κατέληξαν στο εντυπωσιακό Varibobi Club όπου τους περίμενε αρχικά ένα welcome drink και σε συνέχεια ένας πλούσιος μπουφές. Και όλα αυτά με απόλυτα λογικό κόστος.

Γιάννης Καράμπελας – Αρετή Ρούφου με Saab 96 του 1963

Η εκκίνηση της εκδήλωσης έγινε στην πλατεία των Θρακομακεδόνων στις 18:30. Οι συμμετέχοντες διάνυσαν περίπου 70 χιλιόμετρα μέσα από όμορφες διαδρομές της βόρειας Αττικής με 3 Ειδικές Διαδρομές. Δύο με χρόνο, μία με ΜΩΤ.

Τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν τα πληρώματα: 1οι Κυριάκος Κοφινάς – Νικόλας Κοφινάς, με Mini του 1973, 2οι Τάσος Δούρος – Γιώργος Γεωργακοπούλος με Mini του 1967, 3οι Χρήστος Χατζηκωνσταντίνου – Σωτήρης Δογάνης με Ford Fiesta του 1984, 4οι Γιώργος Σαρρής – Έλενα Κουγιανού με Porsche 924 του 1977, 5οι Τsit – Κορίνα Λουμίδη με Mini του 1976 6οι Νίκος Χρυσανθόπουλος – Στέλιος Χρυσανθόπουλος με Seat 127 toy 1979 7οι Αντώνης Νικολαΐδης – Φανή Μπαλλή με Alfetta του 1977 και 8οι Γιάννης Καράμπελας – Αρετή Ρούφου με Saab 96 του 1963.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα που οργάνωσε την εκδήλωση επικεφαλής της οποίας ήταν ο Νίκος Κοζανίτης. Οι φωτογραφίες είναι του καλού φίλου Γιώργου Σταμάτη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.