Με 81 συμμετοχές!

By  |  0 Comments

Με 81 συμμετοχές, η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.Ι.Α.) με την υποστήριξη των ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και ΦΙΛΠΑ διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά τον Αγώνα Ακριβείας Ιστορικών Αυτοκινήτων, Arcadia Classic Tour (ACT2020) με επίκεντρο την παραδοσιακή Δημητσάνα.

Είναι πολλές είναι και καλές οι συμμετοχές. Ξεχωρίζουν οι Κατοχιανός – Κοτζιάς με Mini, Μουστάκας – Μουστάκας (Νικόλας) με την Alfasud, Αρβανίτης – Χαραλαμπάκη με την γνωστή Lancia, Κατσαούνης – Μανσόλας με το Golf. Μαζί τους ο Πέτρος Αλιμπέρτης, ο Τάκης Φωτεινόπουλος, ο Πέτρος Ματσούκης και ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου. Οι συμμετοχές θα δώσουν χαρακτήρα «ντέρμπυ» στην διεκδίκηση των ποθητών θέσεων γενικής και κατηγοριών σε έναν ήδη, απαιτητικό αγώνα! Πολλές προβλέπεται να είναι και οι ομάδες που θα δηλωθούν από τους συμμετέχοντες.

Ο διήμερος αγώνας περιλαμβάνει συνολικά 260 χιλιόμετρα, με 10  Ε.Δ.Α. μήκους σχεδόν 120 χιλιομέτρων και 20 χρονομετρήσεις! Οι διαδρομές καλύπτουν τμήματα της ορεινής Αχαΐας και Αρκαδίας με επίκεντρο το Δήμο Γορτυνίας. Αφετηρία η Πάτρα όπου με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων θα εκκινήσει το Α’ Σκέλος του Αγώνα, το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 13:00. Θα έχει προηγηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος. Το Α’ σκέλος θα ολοκληρωθεί, το απόγευμα στις 17:30 και αφού οι αγωνιζόμενοι έχουν διανύσει 170 χλμ και έχουν εκτελέσει 5 ΕΔΑ. Το πρωί της Κυριακής θα εκκινήσει το Β’ Σκέλος στις 11:00. Ακόμη 90 χλμ οδηγικής πανδαισίας με 5 ΕΔΑ στο πολύχρωμο καλοκαιρινό τοπίο της Αρκαδικής Γης ως τον τερματισμό στην Δημητσάνα, στις 13.30. Στις 15.00 θα γίνει η Απονομή.

Η οργανωτική επιτροπή παρακαλεί όλους τους συμμετέχοντες να τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας και να ακολουθούν τις οδηγίες των στελεχών της οργάνωσης αποφεύγοντας συνωστισμούς και τηρώντας όλες τις κατευθύνσεις των Υπουργείων Υγείας και Πολιτικής Προστασίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.