Ο Κώστας στον Στράτο

By  |  0 Comments

Με τον Κώστα Νικολακόπουλο στο πλευρό του είναι τούτη την εβδομάδα, ο Στράτος Φωτεινέλης. Μια συνάντηση με αποκαλυπτικά και καυστικά σχόλια γύρω από τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό και την ΟΜΑΕ, που βγάζει πάντα θέματα!

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00. Την Κυριακή το «Πάνω από τα Όρια» προβάλλεται σε επανάληψη στις 10:00, ενώ το απόγευμα από τις 18:00 προβάλλονται οι εκπομπές “R-Evolution” και τα “Παγκόσμια Πρωταθλήματα”.

Όλες οι εκπομπές προβάλλονται μέσα από το Δίκτυο της HELLAS NET, καθώς και από το Star Κεντρικής Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Παράλληλα οι εκπομπές αναρτώνται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

Παράλληλα και αυτή την εβδομάδα ισχύει το ραδιοφωνικό εβδομαδιαίο ραντεβού του Στράτου Φωτεινέλη με τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού 1 του Πειραιά. Όπως κάθε εβδομάδα θα υπάρξουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με πολλούς ανθρώπους προς ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Η εκπομπή “Autosprint Live” μεταδίδεται την Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 19:00 από τους 90,4 Κανάλι 1 του Πειραιά και διαδικτυακά από το www.kanaliena.gr.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.