You Never Walk Alone!

By  |  0 Comments
  • Είναι γεγονός: Η  Liverpool κατακτά τον πρώτο της τίτλο στο Αγγλικό Πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια
  • ‘Τρίτωσε’ το καλό: Ο Klopp προσθέτει μία ακόμα διάκριση δίπλα στους τίτλους UEFA Champions League και FIFA Club World Cup
  • Μακροπρόθεσμη συνεργασία: Ο Jürgen Klopp και η Opel συνεργάζονται με επιτυχία από το 2012

Όταν ο Πρεσβευτής της Μάρκας Opel, Jürgen Klopp ανέλαβε χρέη προπονητή της Liverpool FC στις 8 Οκτωβρίου, 2015, κατέστησε σαφή δύο πράγματα. «Είμαι ο Κανονικός» (σε αντίθεση με τον Jose Mourinho που έχει το παρατσούκλι ‘the special one’) δήλωσε στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης. Ξεκάθαρο επίσης ήταν το μήνυμά του προς όλους τους εμπλεκόμενους στο σύλλογο. «Εάν κάποιος θέλει να βοηθήσει τη LFC πρέπει να σταματήσει να την αμφισβητεί και να έχει πίστη». Σχεδόν μετά από πέντε χρόνια στο τιμόνι της ομάδας, γράφεται τώρα το επόμενο κεφάλαιο αυτής της επιτυχημένης ιστορίας, με τον Jürgen Klopp και την ομάδα του να επιστρέφουν στην κορυφή του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Για τον Jürgen Klopp ήταν το αποκορύφωμα της καριέρας του στους πάγκους της ομάδας. Μετά το Ευρωπαϊκό τρόπαιο με την κατάκτηση του Champions League το 2019 και την ανάδειξή του ως Καλύτερος Προπονητής της Χρονιάς (FIFA) την ίδια χρονιά, τώρα ο Klopp οδηγεί τη Liverpool FC ξανά στην κορυφή  της Premier League – 30 χρόνια αφότου οι ‘Κόκκινοι’ στέφθηκαν τελευταία φορά πρωταθλητές Αγγλίας. Όπως και στο παρελθόν, η Opel συγχαίρει τον Jürgen Klopp με αναφορές και παρουσιάσεις σε διάφορα μέσα.

«Συγχαρητήρια στον Jürgen, και σε όλο το προπονητικό επιτελείο, την ομάδα, τους οπαδούς – κατ’ ουσίαν, σε όλους τους εμπλεκόμενους στη Liverpool FC. Εμείς, στην Opel γνωρίζουμε τι σημαίνει να κάνεις ένα επιτυχημένο ‘comeback’ μετά από τόσο καιρό και ευελπιστώ ότι όσοι βρίσκονται δίπλα στη Liverpool θα το απολαύσουν» δήλωσε ο CEO της Opel, Michael Lohscheller. «Ο Jürgen είναι έντιμος, εργατικός, ευαίσθητος, πειστικός και επιτυχημένος. Ταυτόχρονα είναι και προσγειωμένος. Με λίγα λόγια: είναι ο καλύτερος Πρεσβευτής της Μάρκας που θα μπορούσαμε να έχουμε. Jürgen, πραγματικά σε πιστεύουμε!»

Ο Jürgen Klopp είναι πρεσβευτής μάρκας της Opel από το 2012. Το κοινό και ειδικότερα οι φίλοι του ποδοσφαίρου θεωρούν ότι η συνεργασία μεταξύ Opel και Jürgen Klopp είναι από τις πιο αυθεντικές στο Γερμανικό ποδόσφαιρο. Το ίδιο ισχύει και για τη συνεργασία μεταξύ Opel και Borussia Dortmund, που ‘τρέχει’ επίσης από το 2012, όταν ο Jürgen Klopp ήταν ακόμα υπεύθυνος της BVB. Επιπλέον, από το 2012, η Opel είναι χορηγός της πρώτης ποδοσφαιρικής ομάδας του Jürgen Klopp, της Mainz 05, στην οποία ο ίδιος συμμετείχε ενεργά ως παίκτης και προπονητής, από το 1990 μέχρι το 2008: αρχικά ως επίσημος αυτοκινητιστικός εταίρος και από το 2015 επίσης με δικαιώματα ονομασίας για το OPEL ARENA.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.