CMC Challenge στις 3/10 με 56 συμμετοχές (upd)

By  |  0 Comments

Tο Classic Mini Club (CMC) και το Argolis Classic Car Club (AC3) συνδιοργανώνουν το “CMC CHALLENGE 2020”, το Σάββατο 03/10/2020, που προσμετρά στο AC3 «Argolis Historic Trophy» με συντελεστή 1.

Συνολικά 56 πληρώματα  περιλαμβάνονται στη λίστα συμμετοχών, εκ των οποίων 35 στην κατηγορία Regularity MΩΤ και 21 στην κατηγορία ΑΝΕΥ ΟΡΓΑΝΩΝ. Ανάμεσα τους κορυφαία ονόματα του χώρου όπως οι: Μουστάκας, Γεωργακόπουλος, Κοτζιάς, Κατοχιανός, Δούρος, Μητρόπουλος, Καρούμπας, Αλεβιζόπουλος, Βασιλόπουλος, Κονταράτος, Καλογεράς, Παλαβίδης, Δελαπόρτας, Κρητικός, Μουζούκης, Παπάζογλου, Μπιρλιράκης, Νασόπουλος και η Ισμήνη Φαμπιάτου με τον Χάρη Λάμαρη!

Τα αυτοκίνητα ΜΙΝΙ είναι συνολικά 14.

Την σχεδίαση του Regularity Rally, έχουν αναλάβει τα μέλη του CMC Δημήτρης και Άγγελος Κουνέλης, με υποθήκη τις επιτυχίες των ετών 2017 & 2018, η οποία περιλαμβάνει παλιές διαδρομές αλλά και νέες απαιτητικές οδηγικά στην Αττική, Βοιωτία και Εύβοια. Στόχος είναι να προσφέρουν στα πληρώματα, οδηγική απόλαυση με γρήγορο αλλά ασφαλή ρυθμό σε Ε.Δ.Α. με Μ.Ω.Τ. και ιδανικό χρόνο. Είναι μία εκδήλωση θεσμός πλέον που απευθύνεται σε όλους τους κατόχους ιστορικών αυτοκινήτων.

Το CMC Challenge περιλαμβάνει 12 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας με 70 κρυφά σημεία χρονομέτρησης, καθώς επιπλέον αγώνα για την κατηγορία “Άνευ Οργάνων” με φανερά σημεία χρονομέτρησης.

Ο Αλυτάρχης Άγγελος Κουνέλης μαζί με τον Δημήτρη Κουνέλη ετοίμασαν μία εκδήλωση για ιστορικά αυτοκίνητα, για 3η χρονιά με κέφι και μεράκι!

Ένα Regularity Rally με Μ.Ω.Τ. και 70 κρυφά σημεία χρονομέτρησης με νέο σύστημα χρονομέτρησης (GPS, Sensors) από δορυφόρο. Ένα παράλληλο Regularity Rally για την κατηγορία “Άνευ Οργάνων” με φανερά σημεία χρονομέτρησης με ιδανικό χρόνο.

Μετά από 12 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας θα αναδειχθεί το ακριβέστερο πλήρωμα. Κατά τη διεξαγωγή των Ε.Δ.Α. θα υπάρχουν άμεση μετάδοση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο (https://anube.es/#intro), η θέση των αυτοκινήτων επί της διαδρομής και τα σημεία χρονομέτρησης.

Η διαδρομή στην Εύβοια έχει τα στοιχεία για να ικανοποιήσει όλα τα πληρώματα, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο και σε γραφικότητα. Η ανασυγκρότηση στο λιμάνι της Κύμης θα δώσει την ευκαιρία για χαλάρωση και την απαραίτητη “ξεκούραση” σε πληρώματα και αυτοκίνητα.


Με εκκίνηση από τις Αφίδνες στις 11:00 τα πληρώματα θα εκτελέσουν την διαδρομή: Αφίδνες, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Μαλακάσα, Σχηματάρι, Ριτσώνα, Χαλκίδα, Βασιλικό, Ερέτρια, Γυμνό, Μανίκια, Γαία, Πλατάνα, Κύμη, Παραλία Κύμης, (Ανασυγκρότηση), Μετόχι, Στενή, Πουρνός, Πισσώνας, Χαλκίδα, Ριτσώνα, Μαλακάσα, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Αφίδνες, όπου θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η απονομή επάθλων και θα υπάρχει δυνατότητα εν τω μεταξύ για προαιρετικό γεύμα από το μενού.
Στην εκκίνηση από 09:00-10:30 (υπάρχει δυνατότητα λήψης πρωινού), θα γίνει ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος, για όλα τα αυτ/τα, η παραλαβή των υλικών και τοποθέτηση αισθητήρων.

Οι συμμετέχοντες θα καλύψουν περίπου 290 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται οι 12 Ε.Δ.Α με Μ.Ω.Τ έως 50 χλμ/ώρα. Οι οργανωτές ήλθαν σε συμφωνία με την Regularity Master εκπρόσωπο της Anube sport America στην Ελλάδα, έτσι ώστε οι πολλαπλές χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α να γίνουν στο 0.1 του δευτερολέπτου. Η άμεση έκδοση-ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο θα γίνει από την Anube sport America, με αισθητήρες και το σύστημα GPS. Επιτρέπονται όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα απόστασης και χρόνου. Δεκτά γίνονται πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής από 1961-1990.Τα αυτοκίνητα κατηγορίας GT(1991-2000) γίνονται δεκτά αλλά εκτός γενικής κατάταξης.

Έπαθλα θα απονεμηθούν στη Γενική κατάταξη, κατηγορίες παλαιότητας, τρία πληρώματα με αυτ/τα χωρίς συνδεδεμένα όργανα μέτρησης, πρώτο ΜΙΝΙ που θα καταταγεί με όργανα, πρώτο ΜΙΝΙ άνευ οργάνων, αλλά και στο 1ο πλήρωμα με αυτ/το κατηγορίας GT.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

https://ac3.gr/wp-content/uploads/2020/09/PARTCIPANTS-C.M.C..pdf

Το παράβολο της εκδήλωσης ορίζεται στα 80 ευρώ για τα πληρώματα με ΜΙΝΙ και 100 ευρώ για τα λοιπά πληρώματα και περιλαμβάνει • Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης •Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης, έντυπα, νούμερα, πινακίδα, έπαθλα, αναμνηστικά, χρονομετρήσεις, έκδοση αποτελεσμάτων.

                 
 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.