Νέο ξεκίνημα για Α.Λ.Α.Λαμίας

By  |  0 Comments

Πραγματοποιήθηκαν οι επαναληπτικές αρχαιρεσίες της Α.Λ.Α.Λαμίας για το νέο Δ.Σ. και την  Ε.Ε. του Σωματείου, στο φιλόξενο χώρο του συγκροτήματος αυτοκινήτων Karellis Group, όπου στεγάζονται και τα γραφεία της. Με την παρουσία σχεδόν όλων των αθλητών, καθώς και πολλών στελεχών αλλά και απλών μελών της, η Α.Λ.Α.Λαμίας άλλαξε σελίδα κοιτώντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Σπουδαία τιμή, το γεγονός πως παρευρέθηκαν  ξεχωριστοί άνθρωποι και μέλη τoυ Σωματείου, όπως, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος,  ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Απασχόλησης, Παναγιώτης Φώσκολος, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με το Σωματείο, προσφέροντας την γνώση του και τις υπηρεσίες του με μόνο ζητούμενο την αγάπη του για την Α.Λ.Α.Λαμίας, παρών φυσικά και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος Αθανάσιος Κυρίτσης. Όλοι μαζί έδειξαν πως είναι συνοδοιπόροι στο καινούργιο ξεκίνημα του Σωματείου. Με τον τρόπο αυτό, σύσσωμη η τοπική κοινωνία καθώς και όλοι οι φορείς , αγκαλιάζουν για ακόμη μια φορά τα μηχανοκίνητα δρώμενα και βρίσκονται κοντά σε κάθε τρόπο προβολής της περιοχής.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας των 72 φίλων και αθλητών, στην 1η συνεδρίαση των νεοκλεγέντων, συγκροτήθηκαν σε σώμα το νέο Δ.Σ. και η Ε.Ε., ως εξής :

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Μανώλης Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: Κυροδήμος Φώτιος

Εντεταλμένος Αντιπρόεδρος: Πανουργιάς Πανουργιάς “EL-NAK JR”

Γενικός Γραμματέας: Στεφανή Γεωργία Γρηγορία

Ταμίας: Ανδρικοπούλου Ιωάννα

Ειδικός Γραμματέας: Τσινάβος Ιωάννης

Υπεύθυνος Αγωνιστικού Τμήματος: Ζιώβας Νικόλαος

Εξελεγκτική επιτροπή.

Πρόεδρος: Κατσανιώτης Ιωάννης

Μέλος: Ιατρού Ευγάγγελος

Μέλος: Ψαρράς Δημήτριος

Εντός των επομένων, ημερών, θα ανακοινωθούν και οι επιτροπές για κάθε τομέα αθλητικής δραστηριότητας της Α.Λ.Α.Λαμίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.