Ο Θέμης έχει Fiesta R5

By  |  0 Comments

Το 56ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χώματος ξεκινά το προσεχές Σάββατο 18 Ιουλίου με το Ράλλυ Start Line στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου. Για την φετινή χρονιά ο Θέμης Χαλκιάς θα αγωνιστεί με το νέο απόκτημα της Halkias Racing, ένα Ford Fiesta R5, στην τελευταία του εξέλιξη Evo2. Στο δεξί μπάκετ θα βρίσκεται και για τη φετινή χρονιά ο πολύπειρος Λεωνίδας Μαχαίρας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες σε Κορινθία, Φθιώτιδα, Ηλεία και Βοιωτία, θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο και θα αναδείξει τον πρωταθλητή για το 2020. Στην φετινή προσπάθεια οι Θέμης Χαλκιάς – Λεωνίδας Μαχαίρας θα έχουν σύμμαχο τα κορυφαία λιπαντικά Gulf, τα οποία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα η εταιρεία ELDON’S Α.Ε.Β.Ε.

Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Θέμης Χαλκιάς δηλώνει: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε στο φετινό πρωτάθλημα χώματος με ένα αυτοκίνητο κορυφαίων προδιαγραφών R5. Στόχος μας είναι να προσαρμοστούμε άμεσα με τον Λεωνίδα στις απαιτήσεις του αυτοκινήτου, να κινηθούμε γρήγορα και θεαματικά και να διεκδικήσουμε τις κορυφαίες θέσεις σε κάθε αγώνα. Σε όλα αυτά θα μας βοηθήσει ένας σημαντικός χορηγός, η εταιρεία λιπαντικών ELDON’S μέσω του κορυφαίου brand Gulf, το οποίο αποτελεί έναν από τους μακροβιότερους και πιο επιτυχημένους χορηγούς στο παγκόσμιο motorsport με τεράστιες επιτυχίες και νίκες στους πλέον ιστορικούς αγώνες.”

Ο Δημήτρης Κυριακούδης, Δ/ντής Πωλήσεων της ELDON’S που αντιπροσωπεύει τα λιπαντικά Gulf στην Ελλάδα, δηλώνει: “Η Gulf είναι μια πραγματικά εμβληματική εταιρεία, της οποίας η μακρόχρονη σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό πάει πίσω στη δεκαετία του 1930 με τη συμμετοχή της στο ιστορικό Indianapolis 500! Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε αυτή την μακρά παράδοση και βαριά κληρονομιά της και στην Ελλάδα, συνδέοντας το brand Gulf, αλλά και την εταιρεία ELDON’S με έναν εκ των κορυφαίων οδηγών αγώνων της νεότερης γενιάς, τον Θέμη Χαλκιά! Σημαντικό είναι επίσης, πέρα από τον όποιο συμβολισμό και το στοιχείο της Κοινωνικής Ευθύνης που αναδεικνύεται μέσα από αυτήν την προσπάθεια, προβάλλοντας το έργο του Συλλόγου “Η ΠΙΣΤΗ”, Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις (καρκίνο). Τα καλύτερα έρχονται, αρχής γενομένης από τον 1ο αγώνα του 56ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χώματος 18/07/2020”.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.