Ές αύριον τα σπουδαία!

By  |  0 Comments

Αύριο, Κυριακή 30 Αυγούστου, θα γνωρίζουμε τους νικητές του 2ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting 2020.

Και στις τρεις κατηγορίες, mini (Συμμετέχουν οδηγοί 8-12 ετών), junior (13-15) και senior (από 16+) κάθε πρόβλεψη είναι άκαιρη. Οι αγώνες του karting ”κρύβουν” εκπλήξεις που απαιτούν κι από τα ”φαβορί” σωστή προετοιμασία, εξέλιξη, συνεχή βελτίωση και συγκέντρωση στο στόχο.


Σήμερα στην πίστα San Nicolas δίπλα από την ”Κόκκινη παραλία” του Μεσσηνιακού κόλπου, στην Καλαμάτα οι πρωταγωνιστές του Ελληνικού karting είναι εδώ! Η υψηλή θερμοκρασία δεν τους δυσκολεύει, σημερινός σκοπός τους είναι η σωστότερη προετοιμασία και η προσαρμογή στην εξαιρετικά απαιτητική πίστα. Οι αγώνες karting κρίνονται τις περισσότερες φορές σε διαφορές στο δέκατο του δευτερολέπτου, άρα θα πρέπει είναι απολύτως έτοιμοι για αύριο.
Η κατηγορία mini είναι η πιο ενδιαφέρουσα πάντα από την στιγμή που παιδιά ”μωρά” στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οδηγούν ταχύτατα!

Εδώ λοιπόν στην πίστα οι πρωταγωνιστές του πρώτου γύρου του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κarting, ο Nικόλας Φραγκάκης και ο Φαίδωνας Παπαφιλίππου που είχαν κάνει 1-2, αναζητούν δουλεύοντας με τις ομάδες τους το τέλειο, έτσι ώστε στον αυριανό αγώνα να είναι το ίδιο έτοιμοι. Η ομάδα Praga Zahos έχει τον Νικόλα ενώ ο Φαίδων είναι στην Speed Force.
Στην κατηγορία junior ο νικητής του πρώτου αγώνα Αλέξανδρος Παπαευθυμίου με μηχανικό-κόουτς τον Δημήτρη Κεράτσα (GSR) και ο τρίτος στο βάθρο της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος, Νικόλας Λύκος με τον Βασίλη Ζάχο (Praga) δουλεύουν σκληρά αναζητώντας το δέκατο του δευτερολέπτου. Η επιστροφή στους αγώνες των Ιωάννη Δήμου της ομάδας του Γιώργου Παπαμιχάλη και Χρήστου Χατζή από την ομάδα του Κώστα Χατζή που ήδη είναι στην πίστα και δουλεύουν για το καλύτερο στην επανεμφάνισή τους, προσδίδει στην κατηγορία ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Η senior των ανατροπών, των οδηγών που είναι πλούσιοι σε εμπειρίες και πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα στο ”βιογραφικό” τους απαιτεί την τέλεια προετοιμασία! Και τρεις του βάθρου του πρώτου αγώνα, Άκης Βασιλέρις (1ος), Κωνσταντίνος Κομνηνός (2ος) αμφότεροι της ομάδας Prt, ο Ανδρέας Δεβετζόγλου (3ος) του Γιώργου Γρυλάκη αλλά και ο Στυλιανός Πετρίσης με την Speed Force πλέον, είναι εδώ. Είναι εδώ δουλεύοντας για τον αυριανό τους αγώνα σε μία κατηγορία που όποιος δει πρώτος την σημαία του τερματισμού δεν θα είναι έκπληξη! 
Η λύση της ”εξίσωσης” για το ποιος θα είναι νικητής στην κατηγορία του και ποιοι θα τον πλαισιώσουν στο βάθρο είναι δύσκολη. Η απάντηση θα δοθεί αύριο όταν ο αλυτάρχης του αγώνα Στέλιος Καγιάφας, ”σφυρίξει” λήξη, κατεβάζοντας την καρό σημαία του τερματισμού και στην senior, που πάντα σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι η τελευταία κατηγορία. Προς το παρόν αφήνουμε τους πρωταγωνιστές να προετοιμαστούν καλύτερα στην πίστα San Nicolas, αύριο ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting και βαθμολογικά θα είναι κριτήριο για την τελική έκβαση των τίτλων!  

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.